Moda

Odrezane traperice izborile su svoje mjesto u našem ormaru, evo kako ih nositi a izgledati fino i elegantno

  • Kratke hlače od trapera su jedan od naših omiljenih modela, ali kombinacija s njima može često ostaviti pogrešan dojam
  • Ako su prekratke, traper hlače mogu izgledati neprivlačno, čak i vulgarno, što nikako ne želimo postići 
  • Ovog ljeta nose se i bermude i kraće hlače od jeansa, a znamo kako ih kombinirati da izgledaju stylish i elegantno, te da u njima možemo i u grad na kavu, ne samo na plažu

Neka odjeća je jednostavno vječna, a tu spadaju i kratke traper hlače. Nekad prvenstveno seksi, kratke i koje ističu ne uvijek dokraja pokrivenu stražnjicu, nisu bile komad koji bi svatko odjenuo ili barem ne u puno prilika. Ipak, ove sezone su trendy duži modeli kao što su bermude, ali kad pričamo o komadima koji su više rubni, veoma su popularne kratke traper hlače isparanih rubova. Njihovi krajevi nisu strogo porubljeni, već imaju rasparane končići te izgledaju kao dio kućnog projekta, kako skratiti sama traperice. Bilo da se želiš sama poigrati škarama i odrezati nogavice trapericama koje su ti dosadile ili imaš kratke trper hlače iz trgovine, evo nekoliko ideja s čime ih kombinirati.

Možda vas zanima Bilo da letiš avionom u Grčku ili ideš autom do Crikvenice, ovo je 5 najboljih stylinga za putovanja Rubrika Moda Moda

Odrezane kratke traperice i sako

Sako ljeti nosimo preko majice na bretele i odrezanih kratkih hlača. Ovaj outfit odaje poslovni look, ali prilagođen ljetu. Ako nemaš stroga pravila odijevanja, ovo je modna kombinacija u kojoj ćeš izgledati profesionalno, ali i fora.

 | Autor: Instagram @sylviemus_ Instagram @sylviemus_

Odrezane kratke hlače i oversized trenirka

Sigurno se misliš kako nositi trenirku na ovim temperaturama? U potpunosti te razumijemo, ali u danima kada malo zahladi, ovo je look koji planiramo nositi.

 | Autor: Instagram @sonia_dhi Instagram @sonia_dhi Instagram @sonia_dhi

Odrezane kratke traperice i crna majica kratkih rukava

Ako želiš unijeti kontrast u modnu kombinaciju, odluči se za svijetli traper i majicu u crnoj boji. Sviđa nam se ova igra nijansi i tekstura koja je neočekivana s obzirom na grubost trapera i nježnu boju, te prozračnost majice i tamnu boju. 

 | Autor: Instagram @le.petit.colette Instagram @le.petit.colette le.petit.colette

Odrezane traper hlače i traper košulja

Traper na traper je kombinacija kojoj smo, očito, vjerni u svim godišnjim dobima. Za razliku od zime, traper komadi su tijekom ljeta odrezani i kraći, ali chic izgled je na nivou.

 | Autor: Instagram @olympiamarie Instagram @olympiamarie Instagram @olympiamarie

Odrezane traper hlače i šareni top

Koliko god volimo klasiku, toliko volimo i unijeti malo zabave u modne kombinacije koje nosimo tijekom ljeta. Odrezane kratke hlače u stilu bermuda i uski šareni top odličan su kontrast ozbiljnog i zabavnog.

 | Autor: Instagram @izzipoopi Instagram @izzipoopi Foto: Instagram @izzipoopi

Odrezane kratke hlače i majica na pruge

Oversized majica na pruge naš je favorit u ljetnim danima, a posebno dobro izgleda s odrezanim kratkim hlačama. Uz dobar nakit i veliku torbu, na prvi pogled jednostavna kombinacija postaje elegantnija. 

 | Autor: Instagram @laurajadestone Instagram @laurajadestone

Odrezane kratke hlače i bijeli top

Ponekad ono najjednostavnije izgleda najbolje. Bijeli top i odrezane kratke traper hlače daju opušten izgled, dok s modnim dodatcima kao što su obuća i torba izgled prilagođavaš svom stilu. Ovo mogu nositi sve djevojke, i baš svaka će izgledati odlično.

 | Autor: Instagram @nazifeeozcan Instagram @nazifeeozcan Instagram @nazifeeozcan

 

 

 

Photo: Instagram @nazifeeozcan

Komentari 0