Moda

Bermude i čizme su kombinacija o kojoj su mišljenja podijeljena, ali je viđamo sve više

  • Kratke hlačice ove godine više nisu tako kratke jer su u trendu bermude koje sežu do pola bedra ili skroz do iznad koljena
  • A s novim trendom kratkih hlača, stigao je i novi način na koje ih djevojke kombiniraju - s čizmama
  • Bermude i čizme su polako zavladale društvenim mrežama, a ne znamo koliko nam se sviđaju
  • Pročitaj više: Bermude su preplavile trgovine: kako ove godine nosimo ovaj zanimljiv model hlača?

Na spomen kratkih hlača uvijek nam prvo na pamet padnu ultra kratke hlače iz kojih viri malo previše, ali na njih možemo zaboraviti. Ovoga ljeta najkraće hlače koje će se nositi bit će one koje sežu do polovice bedra ili gotovo do koljena - bermude. Iako se ova dužina hlača, nekada prije smatrala neženstvenom i rezerviranom za muškarce, čini se da modnim trendovima nije presudno kako izgledamo li u odjeći. Bermude, ako nisu dobre dužine, mogu vizualno skratiti noge i cjelokupnu figuru, a to čini i novi trend kombiniranja ovih hlača. Naime, sve veći broj djevojaka se odlučuje nositi bermude s - čizmama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARAH LAPIERRE (@_withsarah)

Mi moramo biti iskreni i reći da smo svoje čizme pospremili duboko u ormar i da čekaju iduću jesen, a sama pomisao da na visokim temperaturama nosimo visoku obuću ne zvuči privlačno. Ipak, trendi djevojke misle drugačije i pa smo počeli viđati sve više modnih kombinacija u kojima djevojke nose upravo bermude i čizme. Moramo priznati da ova kombinacija izgleda odvažno i cool, ali nismo sigurni isplati li se zbog mode trpjeti vrućinu. Ako želiš isprobati ovaj fora trend, donosimo nekoliko lookova kao inspiraciju za kombiniranje bermuda i čizama.

Možda vas zanima Pamela Badžek nije mogla odlučiti: tenisačica, rockerica ili kaubojka? Pa je složila outfit od sva tri trenda Rubrika Moda Moda

Bermude + čizme +blejzer

Ovo nam je jedna od omiljenih kombinacija bermuda i čizama. Odlično izgledaju u kombinaciji s overszied blejzerom i možemo se zamisliti da ovako odjevene idemo na posao. Kada klima radi u uredu, ponekad može biti hladnjikavo pa je ovo dobra kombinacija.

 | Autor: Instagram @by.dafne_ Instagram @by.dafne_ Foto: Instagram @by.dafne_

Bermude + kaubojke + T-shirt

Ako si poput nas, najčešće nosiš upravo kratke hlače, u ovom slučaju bermude i klasičan T-shirt, a za malo osvježenja i promjene na noge uboj kaubojske čizme i dodaj šiltericu. Priznajemo, ovo izgleda cool.

 | Autor: Instagram @feelmymelodie Instagram @feelmymelodie Foto: Instagram @feelmymelodie

Bermude + kaubojske čizme + šareni top

Moramo biti iskreni i reći da je ova kombinacija potpuni izlazak iz naše zone konfora, ali nije nužno loša ili nezanimljiva. Bermude i čizme mogu izgledati malo pretamno za ljeto, a šareni top je tu da podigne cijelu kombinaciju i unese dašak svježine.

 | Autor: Instagram @izzipoopi Instagram @izzipoopi Foto: Instagram @izzipoopi

Bermude + čizme + džemper

Lagani džemperi jedan su od naših omiljenih komada za ljeto, a poprilično dobro izgledaju u kombinaicji s traper bermudama i visokim čizmama. U isto vrijeme ovo nam je ženstvena i odvažna kombinacija koja nam je vrlo prihvatljiva.

 | Autor: Instagram  @elizcardinal Instagram @elizcardinal Foto: Instagram @elizcardinal

Bermude + čizme do koljena u nude boji + majica u boji

Bermude i majica u jarkoj boji bit će naš go to look, a ako se odlučimo učiniti ga zanimljivijim dodat ćemo čizme do koljena, ali u nude boji. Ovo je odlična fora ako misliš da ti kombinacija bermuda i čizama skraćuje noge jer čizme u boji nogu će se prirodnije uklopiti s kožom, kao i njihova dužina do koljena. Iako se bojimo da će u njima biti prevruće...

 | Autor: Instagram  @helenacuesta Instagram @helenacuesta Foto: Instagram @helenacuesta

Možda vas zanima U Stradivairus su stigle odlične kaubojke - obožavat ćemo ih nositi tijekom proljeća Rubrika Moda Moda

 

 

 

 

 

Photo: Instagram @izzipoopi

Komentari 0