Moda

Donna Lugonja i Matea Ibanez obožavaju brend Isola i njegove odlične pletene haljine i komplete

Koliko god volimo modne trendove, velik broj odjeće koja je trenutno hit za nekoliko tjedana ili mjeseci više ne bude popularna pa sjedi u našem ormaru i čeka bolje dane. Ipak, s nekim komadima nikada ne možemo pogriješiti jer znamo da se uvijek vraćaju s dolaskom njihove sezone. Jedan od takvih je i heklana odjeća, a naročito haljine i kompleti topova i suknji. Iako ove komade vežemo za ljeto, polako su počeli stizati u ponudu, a nas su posebno oduševili modeli koje ima brenda Isola, a koje nam ne prestaju iskakati na Instagramu. Donna Lugonja Petković i Matea Ibanez neke su od djevojaka koje su među prvima prošetale ove elegantne haljine.

Isola je modni brend koji u svojoj ponudi ima razne heklane komade, a među njima se najviše ističu duge haljine i kompleti topova i suknji. Boje koje prevladavaju i Isola brendu su bež i crna, uz kombinaciju ove dvije boje, iako se može pronaći pokoji komad u ružičastoj i plavoj boji. Ako ćemo biti iskrene, uvijek smo heklane komade smatrali isključivo komadima za plažu, ali sada smo promijenili mišljenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @isola.hr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @isola.hr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @isola.hr

Isola haljine su duge pa samim time ne izgledaju toliko "plažno", već možemo zamisliti da na njih nosimo sandale i idemo piti kavu tijekom dana, kao i visoke pete za noćni izlazak. Ovisno o vrsti heklanja, neke haljine imaju veće razmake između tkanina pa se donje rublje može vidjeti ispod njih, dok kod nekih (naročito crnih komada) nema prozirnosti. Haljine se prodaju u trgovini Gossip u Zagrebu, a sve detalje o dostupnosti i cijenama možeš saznati i na Instagram profilu brenda Isola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @isola.hr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @isola.hr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @isola.hr

 

Photo: Instagram @donna.bombonna

Komentari 0