Moda
Foto: Instagram @gossip.eu

Gossip je izbacio proljetnu kolekciju haljina - prekrasno se uklapaju u estetiku Zimmerann modela

Gossip je jedan od domaćih brendova kod kojeg često tražimo kombinacije za svečana događanja. Njihova ponuda odjeće uvijek je prepuna ženstvenih komada koji se po nečemu izdvajaju iz mase - bilo da je riječ o printu, puf rukavima ili kroju. Možda je nekome ovakva odjeća pretjerana jer je puna detalja i veoma upadljiva, ali upravo zbog toga ih veliki broj djevojaka odabire za svečane prilike. Proljeće je stiglo i u Gossip pa je brend predstavio novu kolekciju haljina, a nas su zbog svojih cvjetnih uzoraka i stila, veoma podsjetile na haljine brenda Zimmermann

Ova sličnost nas ne iznenađuje s obzirom na to da je Gossip, baš kao i Zimmermann, brend kojem je u cilju istaknuti ženstvenost i eleganciju klijentica. Haljine iz nove Gossip kolekcije imaju nekoliko jednakih detalja - gornji dio im je u stilu košulje te imaju gumbiće uz pomoć kojih se haljina kopča. Zatim, još jedna sličnost ovih haljina je to što sve imaju puf rukave koji su ovoga proljeća ponovno veliki trend. Ne smijemo zaboraviti ni na pojas kojim se haljina može stegnuti i koji pomaže ne samo naglasiti struk nego čini i da široka haljina ljepše prijanjanja uz tijelo.

Nove haljine iz Gossip kolekcije dolaze u dvije dužine - kraćoj (do polovice bedara ili koljena) te dužoj verziji koja seže do gležnjeva. Haljine dolaze u cvjetnim uzorcima, a idealne su za sva svečana događanja koja su pred nama idućih nekoliko mjeseci - bilo da se radi o maturalnoj večeri, vjenčanju ili krštenju. Također, mogu se nositi na sandale, ali i štikle. Zbog svih detalja na haljinama, kao i uzoraka, sličnost sa Zimmermann modelima jednostavno ne možemo ne primijetiti.  

Foto: Mohito, maxi haljina cvjetnog uzorka Možda vas zanima U Mohitu smo pronašli haljinu koja neodoljivo podsjeća na Zimmermann modele, a cijena joj je neusporedivo manja Rubrika Moda Moda

Haljine dolaze u nekoliko kombinacija boja i uzoraka. Noemi haljina dostupna je u mini verziji s motivom cvijeća u svijetim/ bež nijansama, u bijeloj boji s tmano plavim cvjetovima, kao i u kombinaciji bijele boje i svijetlo plavog uzorka. Cijena mini haljina je 300 eura. 

Duži modeli Noemi haljine dolaze u četiri boje i uzorka. Uz tri jednaka kao i mni haljine, duži model dolazi u bijeloj boji s jarkim cvijećem u žutoj, crvenoj, ružičastoj i narančastoj boji. Cijena dugih tj. midi modela je također 300 eura. Haljine se mogu kupiti na web trgovini brenda Gossip ili na adresi Petra i Tome Erdodyja 6, Zagreb od 8 do 18 sati ponedjeljkom i petkom ili od 9 do 19 sati utorkom, srijedom i četvrtkom. A za sve dame koje se u Zagrebu nađu preko vikenda, Gossip radi i subotom od 9 do 15 sati.

 

 

 

 

Photo: Instagram @gossip.eu

Komentari 0