Moda

Haljine od umjetne kože: S ovim komadima svaka tvoja kombinacija će izgledati skupocjeno

  • Haljina od umjetne kože lagan je, a efektan način za postizanje savršeno stylish outfita
  • Ovaj “statement” odjevni komad lako ćeš iskombinirati, a možeš ga nositi u raznim prigodama
  • U ponudi high street brendova pronašle smo odlične modele, a neki su trenutno i na sniženju!

Ljudi imaju različite modne stilove, no većina želi da njihov outfit izgleda profinjeno i skupocjeno. Kupovinom minimalističkih, klasičnih komada gradi se garderoba, a među basic stvari ubraja se i – umjetna koža.

Materijal umjetne kože na nekim je modnim odjevnim predmetima danas gotovo nemoguće razlikovati od prave kože, osim po cijeni. Opcija od umjetne i veganske kože ima bezbroj, a daju jednako mekan i luksuzan osjećaj, poput prave kože.

Modni komadi napravljeni od alternativnih materijala za kožu danas su vrlo traženi, a među najpoželjnijima je i haljina od umjetne kože. Haljina od umjetne kože namijenjena je svakoj sezoni, a u svaki outfit donosi dašak luksuza. Ovom “statement” komadu nije potrebno mnogo dodataka jer već sama stvara cjelokupni look.

 | Autor: Mango/H&M Mango/H&M

S lijeva na desno: Mango (249,90 kn); Mango (sad 299,90 kn); H&M (249,90 kn)

Angelina Jolie Možda vas zanima Angelina Jolie već godinama obožava ove jednostavne, a elegantne čizmice! Pronašle smo slične modele Rubrika Moda Moda

Ovisno o modelu haljine, možeš ju nositi u bilo koje doba dana i za gotovo svaku prigodu. Idealna je za posao, večeru, ali i ležerni izlazak u grad.

Ako imaš model haljine od umjetne kože bez ili kratkih rukava, slojevito ju možeš upotpuniti bijelom košuljom ili dolčevitom. Haljina od umjetne kože odlično će se slagati s tenisicama i štiklama, ali i čizmama, što ju čini idealnim odabirom za ovo doba godine.

 | Autor: Mango/H&M/Reserved Mango/H&M/Reserved

S lijeva na desno: Mango (sad 129,90 kn); H&M (sad 135 kn); Reserved (sad 159,90 kn)

Osim crne, ako si raspoložena za eksperimentiranje, možeš odabrati i modele u drugim, netipičnim bojama za kožnu haljinu. To će zasigurno tvoj outfit učiniti još posebnijim.

Ulična moda: monokromatsko odijevanje Možda vas zanima Kako monokromatska kombinacija može dobro izgledati! Zgodna prolaznica nam je to pokazala Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0