Moda

Kako kombinirati ključne, klasične komade odjeće i izgledati svaki dan drugačije?

  • Ako pomno pratiš naš portal, sigurno znaš za Answear.hr natječaj u sklopu miss7 projekta Shape of You, u kojem smo nedavno odabrali tri ženske i jednu mušku osobu
  • Oni su dobili priliku iz prve ruke naučiti kako šopingirati, koje su najčešće greške kada je kupovina odjeće u pitanju i kako odabrati odjeću ovisno o svojoj građi tijela
  • Stilistica Ivana Pavić za njih je također odabrala odjeću u vrijednosti 3.500 kn koju im poklanja Answear.hr, a danas vam donosimo njene modne odabire za lijepu Ivonu

Mnoge žene se ne osjećaju dobro u odjeći koju nose i to smo željeli promijeniti. Kako bismo dokazali da je svako tijelo predivno na svoj način i da je ljepota upravo u toj različitosti, drugu godinu zaredom pokrenuli smo projekt Shape of You u suradnji s online modnom trgovinom Answear.hr koja je trima čitateljicama i jednom čitatelju odlučila pokloniti odjeću u vrijednosti 3.500 kn, koju samo za njih i u skladu s njihovim stilom i građom tijela odabire poznata hrvatska stilistica Ivana Pavić.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Stiglo nam je hrpu prijava, a odabrali smo četiri kandidata različitih tjelesnih proporcija. Među njima je i Ivona Milić koja je do našeg studija u Zagrebu potegnula čak iz Osijeka. Strastvena je zaljubljenica u modu, što se odmah dalo primijetiti, no imala je dobar razlog zašto se prijavila na Answear.hr nagradni natječaj.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

''Moj najveći problem pri kupnji tog jednog savršenog komada odjeće je što znam da ću ga moći kombinirati na sve, ali kada dođe vrijeme da ga odjenem zaboravim na sve kombinacije koje sam si prije toga posložila u glavi i onda nastanu problemi...'', pisala nam je lijepa Osječanka koja je sklona odabiru klasičnih, minimalističkih odjevnih kombinacija.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Stilistica Ivana Pavić pohvalila je Ivonin modni pravac, ali i savjetovala je da se slobodno poigra odjećom. Zahvaljujući skladnoj tjelesnoj građi, Ivona si može priuštiti nositi raznorazne krojeve, boje i materijale, no poštujući Ivonin modni ukus, stilistica je iz ponude web shop-a Answear.hr za nju izdvojila klasične odjevne komade.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Da je manje više i da u ormaru ne moramo imati gomilu odjeće, već nekoliko ključnih komada koje ćemo moći kombinirati na sto i jedan način, stilistica je još jednom dokazala odjenuvši Ivonu u Answear Lab karirani kaput i Miss Sixty crne poslovne hlače koje će Ivoni vjerno služiti godinama.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović Ivona nosi: kaput Answear Lab, pulover Miss Sixty, hlače Miss Sixty i sandale Answear Lab - sve dostupno na Answear.hr

Odmak od klasičnog postignut je zahvaljujući kombiniranju hlača s efektnim bijelim puloverom neobično rezanog dekoltea i sandalama na petu u boji mente.

Stilistica je Ivoni dala nekoliko modnih savjeta koji će joj sigurno koristiti u budućnosti, ali i ideju kako da nosi ove genijalne modne komade, a kako nam je bilo na setu i koje je sve savjete Ivona dobila, pogledajte u videu.

Projekt miss7 Shape of You organiziramo u suradnji s web-shopom Answear.hr koji nudi tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Answear.com postoji od 2011. godine, prisutan je u 8 europskih država te odsad i u Hrvatskoj. Adut ovog web-shopa je jednostavna i brza dostava unutar jednog do dva dana kao i besplatni povrat proizvoda za narudžbe iznad 300 kn te program Answear Club koji ti donosi niz iznenađujućih ponuda! 

Photo: Sandra Šimunović

Komentari 0