Moda
Ulična moda: monokromatsko odijevanje

Kako monokromatska kombinacija može dobro izgledati! Zgodna prolaznica nam je to pokazala

  • Misliš da je monokromatsko odijevanje dosadano? Ova prolaznica je upravo takvom kombinacijom postigla pun pogodak
  • Cijeli outfit složen s jednom bojom, ali u njezinim različitim nijansama stvara vrlo elegantan dojam
  • Pogledaj kako je ova zgodna djevojka iskombinirala smeđi outfit za ležernu šetnju gradom

Vjerojatno si i sama ponekad u "lijenim" danima nosila monokromatsku odjeću. Izvučeš par crnih hlača, crnu dolčevitu, navučeš crnu kožnu jaknu i crne čizme i izađeš kroz vrata. Da, tako je jednostavno, ali crna je i najjednostavnija boja, za početak - nedostaju joj nijanse.

Zapravo, za složiti dobar monokromatski stajling treba ipak malo promišljanja, no isplati se. Posebno ako odabereš svijetle, bež nijanse koje su popularne ove zime, možeš biti nagrađena vrlo elegantnim izgledom. Jednobojni stil vrlo je jednostavan i čist, ali zahtijeva neko vrijeme kako bi otkrila što ti se sviđa i u čemu ćeš se osjećati samouvjereno. Ako je dobro složen, monokromatski izgled može biti jednako spektakularan kao i haljina upadljiva uzorka ili kaput žarkih boja.

Možda vas zanima Ovaj retro uzorak vratio se u modu, a Olja Vori nosi ga u otkačenom stajlingu Rubrika Moda Moda

Ova prolaznica pokazala je kako je lako nositi ovaj trend. Zgodna brineta izabrala je monokromatski outfit u sivo-smeđoj, tzv. taupe boji. U ove hladne dane odlučila se za udoban pleteni komplet sastavljen od dolčevite i hlača ravnog i širokog kroja. Kombinaciju je upotpunila elegantnim kaputom s velikim ovratnikom.

6 novih zimskih trendova koje mame Parižanke posuđuju od svojih kćeri

Ulična moda: monokromatsko odijevanje | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Od taupe boje odskaču čizme u toploj speđoj nijansi. Od brušene kože sa širokom potpeticom, čizme imaju zanimljiv detalj, rese. U cijeli outfit, po monokromatskim pravilima, ne uklapa se jedino torba crne boje sa zlatnim detaljima, a sve je upotpunila isto takvim nakitom, zlatnim satom i decentnim naušnicama.

Možda vas zanima Potvrđeno je, Hrvatice luduju za ovim ružnim čizmama. Evo s čim ih nose Rubrika Moda Moda

 Prednost ovakve kombinacije je što će funkcionirati s gotovo bilo kojom bojom koju odabereš, od neutralnih poput bijele, bež ili pak zelene ili ljubičaste. Dakle, nema razloga da se ne udubiš u ovaj stil jer sigurno postoje određene boje koje idu prekrasno s tvojim tenom i bojom kose ili koje inače voliš. A pogledaj i ovaj bež outfit koji smo isto snimili na zagrebačkoj špici.

 | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0