Moda

6 novih zimskih trendova koje mame Parižanke posuđuju od svojih kćeri

  • Francuskinje su uvijek sinonim za istančan modni ukus i stil
  • Novi trendovi javljaju se svake sezone, a ove Parižanke odlučile su podijeliti svoje omiljene
  • Uz njih, donosimo ti i gdje slične modele možeš pronaći i u kolekcijama high street brendova

Ovaj francuski obiteljski trio zavladao je modnom stranom Instagrama i neiscrpna su modna inspiracija. Elisabeth i njene kćeri Tamara i Salome otkrile su svoje trenutno najdraže zimske trendove.

Međusobno si obožavaju posuđivati i razmjenjivati odjeću, a Elisabeth je navela nekoliko omiljenih komada zimske garderobe koje ona i kćeri ove sezone najviše nose.

1.    Kaputi vojničkog stila

 | Autor: Zara Zara

S lijeva na desno: Zara (699,90 kn); Zara (799,90 kn); Zara 549,90 kn)

Elisabeth obožava posuđivati Tamarin kaput na duplo kopčanje u vojničkom stilu brenda Nanushka. Kaputi ovog stila mogu se nositi neovisno o generaciji, a odlično će se uklopiti i u elegantne i u ležernije stylinge. Elisabeth ovaj model kaputa voli nositi uz jednostavne traperice i džemper od kašmira, a kombinaciju upotpuni kožnim čizmama.

2.    Kardigani

 | Autor: Zara/Bershka/Mango Zara/Bershka/Mango

S lijeva na desno: Zara (199,90 kn); Bershka (99,90 kn); Mango (169,90 kn)

Elisabeth, Tamara i Salome su zajedno kupile jednake džempere brenda Rouje, samo u različitim pastelnim bojama pa ih sad međusobno posuđuju. Ovaj jednostavan komad grijat će vas tijekom hladnih zimskih perioda, a izrazito je lagan za kombiniranje outfita.

3.    Teddy jakne i kaputi

 | Autor: Bershka/Zara Bershka/Zara

S lijeva na desno: Bershka (sad 129,90 kn); Zara (599,90 kn); Bershka (sad 129,90 kn)

Ove sezone najviše nosimo teddy kapute i jakne za jednostavne i udobne modne kombinacije. U svojem ormaru Elisabeth ima dva modela, jedan od prave vune i imitaciju. Njena kćer Tamara ipak se odlučila za kraću verziju i nosi jaknu brenda Rouje. Smatraju da su ovakvi kaputi i jakne savršeni jer te griju, a istovremeno su jako stylish.

4.    Karirani sakoi

 | Autor: Mango/Zara Mango/Zara

S lijeva na desno: Mango (699,90 kn); Zara (sad 179,90 kn); Zara (sad 179,90 kn)

Elisabeth kaže kako su komadi odjeće koje jednako mogu nositi i žene i muškarci oduvijek dio njihove garderobe, posebno u neutralnim nijansama boja poput smeđe ili crne. „Ove sezone opet nosimo karirane modele sakoa koji se savršeno slažu uz plave traperice.“, rekla je Elisabeth.

5.    Prugasti džemperi

 | Autor: Mango/Zara/Stradivarius Mango/Zara/Stradivarius

S lijeva na desno: Mango (sad 69,90 kn); Zara (229,90 kn); Stradivarius (199,90 kn)

Klasični mornarski uzorak i dalje drži na popularnosti, a Elisabeth ove sezone posebno obožava nositi dolčevite s ovim jednostavnim, a efektnim uzorkom.

6.    Balerinke

 | Autor: Zara Zara

S lijeva na desno: Zara (sad 249,90 kn); Zara (sad 129,90 kn); Zara (sad 129,90 kn)

Jednostavan, a elegentan model obuće koji doživljava svoj povratak nezaobilazan je i u ormarima ovih Parižanki. Ovaj modni trojac ostao je vjeran klasičnom modelu Chanelovih balerinki. Iako je mnogima ovakav model cjenovno nedostižan, brojni high street brendovi nude i svoje kožne inačice koje mogu jednako dobro poslužiti.

Možda vas zanima Istražili smo što se nosi ove sezone, evo što nalažu modni trendovi Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0