Moda
haljina s Amazona

Haljina od 300 kuna s Amazona oduševila je modne influencerice na TikToku i Instagramu

  • Nakon modela iz Zare i drugih high street brendova, haljina koja trenutno broji tisuće pregleda na društvenim mrežama može se pronaći na Amazonu
  • Jednostavan kroj i model koji podsjeća na dizajnerski, zaokupio je pažnju ljubiteljica mode na društvenim mrežama
  • Haljina dolazi i u mnoštvu boja, a cjenovno je također pristupačna, što ju čini odličnim modnim ulovom!

Društvene mreže TikTok, a posebno Instagram odavno su poznate kao mjesta na kojima se stvaraju sve vrste trendova pa tako i onih modnih. Odjeća koja 'zapne za oko' influencericama, ubrzo postane pravi hit i vrlo tražena u trgovinama. Čini se da su TikTok i Instagram ponovno uspjeli stvoriti viralan modni komad koji svi žele. 

Riječ je o jednom modelu haljine s Amazona koji je vrlo sličan modelu ljetne kolekcije marke Dôen, što je u videu pokazala jedna od influencerica usporedivši dvije haljine koje su gotovo identične izgledom, jednu pored druge. 

Možda vas zanima Rent4style nudi 200 svečanih haljina i drugih komada za najam, a iza ideje stoji naša influencerica Rubrika Moda Moda

Budući da se model haljine Bijou, s potpisom brenda Dôen na njihovoj službenoj stranici prodaje po cijeni od 318 dolara, odnosno oko 2400 kuna, brojne ljubiteljice mode kojima se svidio stil haljine požurile su pronaći slične modele.

haljina s Amazona | Autor: amazon.co.uk amazon.co.uk haljina s Amazona 312 kn

Haljina ima vezicu na dekolteu, puf rukave koji mogu biti na ramenima ili se nositi spušteni te donji dio koji opušteno pada i elegantno slijedi žensku siluetu. U ljetnim kolekcijama brojnih brendova slični modeli nabranih haljina pronašli su svoje mjesto, no ovaj model s Amazona privukao je pozornost i zbog velikog izbora boja u kojima se može kupiti, mnoštva pastelnih, jarkih i neutralnih nijansi, ali i veličina.

@styleidealist If you’re looking for Dôen on a budget this Amazon dress is IT 🌿 #ootd #summerdress #fitcheck ♬ money trees - 🍪

Haljina na Amazonu ima mnogo pozitivnih recenzija, u kojima zadovoljni kupci hvale lagani pamučni materijal od kojeg je haljina izrađena te model haljine koji pristaju svakom tipu tijela.

Uz sve dobre strane ove lijepe Amazon haljine, dodatna je prednost što ju iz ljeta vrlo lako možeš prenijeti i u jesensko razdoblje, uz stiliziranje haljine s čizmama ili tenisicama i puloverom ili laganom jaknom!

Severina u jungle izdanju Možda vas zanima Severina u jungle izdanju, i banane i torbica u obliku ananasa su tu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @claudia_berresford

Komentari 0