Moda

Haljina na kockice ti je previše? Ovaj brend ima crveno-bijele navijačke rajfove, gumice i trake za kosu

Nogometna euforija raste iz dana u dan. Naši nogometaši sutra će istrčati na teren, a mi smo spremne za bodrenje ispred malih ekrana. Naravno, kakvo bi to navijanje za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju bilo da nemamo neki detalj na crveno-bijele kockice. U ponudu su polako počeli dolaziti razni komadi s crveno-bijelom šahovnicom, a jasno nam je ako ti haljina ili kupaći kostimpreviše istaknuti komad. Za sve one djevojke, koje žele bodriti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu 2024., pronašli smo suptilne dodatke domaćeg brenda Studio MaštaNora: navijačke rajfove, navijačke gumice za kosu i navijačke trake za kosu.  

Riječima nam je teško opisati ponos koji osjećamo kada naša nogometna reprezentacija, na čelu s Lukom Modrićem, pobjedi nogometnu utakmicu, a detalji s crveno-bijelim kvadratićima postaju normalan dio stylinga pa smo zato pronašli suptilne navijačke detalje za najvatrenije navijačice koji se možeš nositi za vrijeme trajanja Europskog prvenstva u nogometu.

Izabel Kovačić sa sinom Ivanom Možda vas zanima Izabel i Mateo Kovačić krstili su sina Ivana, slavili su u bajkovitom ugađaju uz kuma Luku Modrića Rubrika Stars Stars

Domaći brend  Studio MaštaNora izrađuje navijačke rajfove, navijačke gumice za kosu i navijačke trake za kosu s crveno-bijelim kockicama. Ovo je još jedan dokaz da navijačka oprema može biti i elegantna i profinjena. Navijački rajfovi za kosu dostupni za i za žene i djevojčice, a dolaze u motivu crveno-bijelih kockica s detaljem heklane bijele čipke.

Uz navijačke rajfove, brend u ponudi ima i navijačke gumice za kosu s istim crveno bijelim- kockicama i dodatkom bijele heklane čipke na vrhu. Riječ je o debelom modelu gumica koji se jako lijepo vidi na kosu i držat će čak i one najdeblje kose. A u ponudi su dostupni i navijačke trake za kosu s motivom crveno-bijelih kockica. 

Ako želiš još klasičniji navijački modni dodatak, u ponudi imaju i crvene navijačke trake za kosu s dodatkom čipke koje su u bojama Hrvatske nogometne reprezentacije. Za sve cijene, kao i dostupnost navijačkih modnih dodataka, javi se Studio MaštaNora na Instagramu. Navijački rajf, navijačka gumica za kosu i navijačka traka za kosu su suptilan modni dodatak uz koji ćemo pružati podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na Europskom nogometnom prvenstvu.

Možda vas zanima Još jedna pobjeda! U Japanu je Modrić puuuno veći seks simbol od Ronalda! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @studio_mastanora

Komentari 0