Moda

Uskoro kreće nogometna euforija, a mi smo pronašli haljinu za najvatrenije navijačice

  • Je li i tebe polako počela hvatati nogometna groznica? Europsko prvenstvo počinje za samo nekoliko dana
  • Odjeća s "kockicama" stiže u trgovine, ali kao i uvijek, izbora za žene je mnogo manje od onog za muškarce
  • Dizajnerica Ivana Jurić tome je odlučila stati na kraj predstavivši crveno-bijelu haljinu koja će se zbog svog simboličnog značenja, vjerujemo, razgrabiti

Nogometna ludnica će ponovno zavladati Hrvatskom, a ovoga puta razlog je Europsko nogometno prvenstvo 2024. Hrvatska nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu igra već ovu subotu, u Berlinu, gdje će igrati protiv Španjolske. Javni prijenosi utakmice bit će organizirani po raznim gradovima diljem zemlje. U navijačkom duhu brojni gledatelji i gledateljice odjenuti će se u uzorak crveno-bijele šahovnice, a ponuda odjeće i modnih dodataka je počela stizati u trgovine.

Ipak, kao i svake godine, ponuda navijačke odjeće je više usmjerena na muškarce, a to je primijetila i dizajnerica Ivana Jurić. Kako bi svim navijačicama omogućila da s ponosom nose crveno-bijele šahovnice osmislila je navijačku haljinu za žene.

Ivana Jurić predstavila je dugu, usku haljinu koja na sebi ima crveno-bijele kvadratiće što je poznati uzorak domaćih navijača pa je ovo prava "navijačka haljina". Haljina ima kratke rukave i dekolte na V izrez, kao i Hrvatski grb na prsima. Ivana Jurić navijačka haljina je uska i pripijena uz tijelo, te ističe ženstvenu figuru. Kroz svoj oblik i dizajn nam pokazuje kako nogomet i navijanje može biti i za žene, a da pritom ne moramo nužno biti u oversized majicama dok bodrimo repku. 

Foto: Instagram @ivana_juric_design, navijačka haljina | Autor: Instagram @ivana_juric_design Instagram @ivana_juric_design Foto: Instagram @ivana_juric_design, navijačka haljina

Haljina je izrađena od 95% pamuka i 5% elastina što znači da je ugodna na tijelu tijekom vrućina koje se očekuju, a dolazi u veličinama XS/S, M i L/XL, a može se šivati i po mjeri. Cijena Ivana Jurić navijačke haljine je 100 eura, a haljinu je moguće naručiti i online putem Instagram profila brenda.

A prisjetili smo se i Ivanine navijačke haljine iz 2021. godine koja je bila u tube stilu. Ova haljina bila je osmišljena također za Europsko nogometno prvenstvo. 

 | Autor: ivana-juric-design.hr ivana-juric-design.hr

Photo: Instagram @ivana_juric_design

Komentari 0