Moda

Kockice kao modni statement (jer repka opet igra)

Sve trendseterice strastveno navijaju za hrvatsku nogometnu repku jer, tko god ovih dana scrolla po Instagramu, vidjet će da nose "kockice", ali na jako cool način

Nije dovoljno samo navijati! Nakon fantastičnih utakmica u prvoj skupini, naši reprezentivci danas igraju protiv Danske, a lijepe cure s Instagrama već su odjenule svoje kockaste "uniforme". 

Predivna Tatjana Jurić sa svojim timom s Narodnog radija je krenula put Rusije. Iako njezini kolege Duje Milić i Domagoj Perić svoj dresove vjerojatno nose u koferima, Tatjanu je nogometna groznica najžešće obuzela. Svoj je dres kombinirala s bijelim hlačama i zavezanom traper jaknom okom struka. Tatjanin omiljeni modni detalj, traka oko glave, ovaj je put također crveno-bijeloj boji.

 

A post shared by Narodni (@narodniradio) on

Djevojka Tina Jedvaja, Dina Dragija, odabrala je uski crveno bijeli T shirt laganog V izreza oko vrata. Ova majica dolazi s potpisom dizajnerice Andreje Zvono, koja je dizajnirala još neke komade odjeće inspirirane hrvatskim dresom.

 

A post shared by Andrea Zvono (@andreazvonodizajn) on

Instagram influencerica Ivana Knöll je jedna od najljepših navijačica prvenstva, složit će se i oni koji je ne prate na društvenim mrežama. Ona je također prije koje dan, poput Dine Dragije, odabrala dizajn Andreje Zvono. No, Ivana se odlučila za smjelu kombinaciju uske mini haljine i trake oko glave, ali ima i savjet za last minute kombinaciju: 

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Kul navijačke majice sve češće se mogu kupiti i preko Instagrama. Jedan od profila posvećenih našoj zemlji, Volim Hrvatsku, predstavlja cool dres. Navijački dres je nastao u suradnji s brendom Zajedno i već sada je hit na društvenim mrežama. Cure smatraju da s lakoćom može zamijeniti ljetnu uniformu - bijeli T shirt.

 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku) on

Možda vas zanima Znaš li kojeg je našeg reprezentativca ovo djevojka? Rubrika Stars Stars

Iako smo o lijepoj djevojci Duje Ćalete Cara već pisali, ova slika nam jednostavno nije mogla proći neprimijećeno. Odličan je bio stajling Adriane Đurđević uoči utakmice s Argentinom. Dubrovčanka je mislila na sve - kockastu je majicu kombinirala s crvenim palazzo hlačama, bijelim tenisicama i odličnim ukrasom za glavu. S uzorkom kockica, jasno.

>

Photo: Instagram

Komentari 0