Stars

Znaš li kojeg je našeg reprezentativca ovo djevojka?

U društvu prijateljice, lijepa Dubrovčanka se prošetala ulicama Njižni Novogoroda, gdje je navijala za svog dečka nogometaša

Davno je prošlo vrijeme kada su žene nogometaša živjele u sjeni svojih frajera. Među njima je i lijepa Adriana Đurđević, diplomirana pravnica iz Dubrovnika koju već mjesecima vjerno pratimo na Instagramu. Ne moraš dvaput pitati zašto je njezin Instagram profil tako fantastičan. Prije svega, lijepa Dubrovčanka je prava trendseterica. Prati modu, igra se bojama i uzorcima te krojevima haljina. Rijetko ćemo je vidjeti odjevenu u jednostavnu crnu bijelu kombinaciju ili običnu crnu haljinu.

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

 Na posljednjem javnom pojavljivanju zablistala je u bijeloj haljini s crnim točkicama koja je imala fantastičan otvor na ramenima. 

Inače, Adrijanina sestra je Andrea Zvono, mlada dizajnerica čije odjevne komade rado nose modno osviještene žene. Isto tako, Andrea je prigodno povodom svjetskog prvenstva izradila mini kolekciju s kockicama. Tako su se u kolekciji našli T-shirtovi, jednostavne uske haljine te topovi na vezanje.

Adriana Đurđević je prava zaljubljenica u putovanja. Nedavno je posjetila Amsterdam gdje joj je prijateljica proslavila djevojačku, te u isto vrijeme, a prije toga je bila na putovanju Italijom i Francuskom. Naravno, i kada god ima priliku, uživo pogleda utakmice na kojima njezin dragi sudjeluje. Jedna od stalnih postaja joj je i Salzburg, gdje Duje Ćaleta Car igra na poziciji braniča.

Možda vas zanima 10 najljepših žena nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Rubrika Stars Stars

Veselimo se daljnjem razvoju prvenstva, našim dečkima želimo puno sreće u nastavku, a usput iščekujemo kakve će modne kombinacije Adriana odabrati dok bude bodrila svog dragog...

Photo: Instagram

Komentari 0