Stars

Još jedna pobjeda! U Japanu je Modrić puuuno veći seks simbol od Ronalda!

Luka Modrić ili Cristiano Ronaldo? Već znamo koga više volimo, ali koji je više seksi? U Japanu kažu da je Modrić više seksi!

Luka Modrić ili Cristiano Ronaldo? Kad je riječ o Hrvatskoj, odgovor na pitanje o tome koji nam je draži i koga smatramo boljim nogometašem prilično je jednoglasan - Luku naprosto više volimo. I ne bez razloga. Ipak, kad se govori o tome tko je više seksi, javljaju se polemike. Čini se da je jednoglasan odgovor na to pitanje moguć u Japanu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric🇭🇷|Anush🇦🇲 (@modricism) on

Tamo je, naime, nedavno prevedena knjiga ''Luka Modrić: Sin rata'' (El hijo de la guerra) koju je na španjolskom 2016. godine objavio sportski novinarski dvojac - Vicente Azpitarte i Jose Manuel Puertas. Knjiga ustvari prepričava Modrićev život od samih ratnih početaka pa sve do apsolutnog nogometnog trijumfa u Real Madridu. U priču, dakako, ne ulaze nove pobjede na prvenstvu u Rusiji jer je knjiga starija, ali ne sumnjamo da će se dogoditi i reizdanja Knjige. Kako govoriti o Luki i ne spomenuti 2018. godinu, apsolutno njegovu godinu?  | Autor: miss7/instagram/PR miss7/instagram/PR Ono što je zapravo senzacionalni dio ove priče je činjenica da je knjiga izdana i u japanskoj verziji, a autora je iznenadio odabir naslovnice koja prikazuje Lukino lice, a ne Luku u igri, s loptom ili u nogometnom zanosu. Vicente Azpitarte zatražio je objašnjenje, a kako piše Esquire, Japanci su mu otkrili kako je za njih Luka zapravo jako seksi. Štoviše, Japanski izdavači tada su mu otkrili da je Luka više seksi od samog Ronalda kojeg brojni smatraju pravi nogometnim Apolonom.   | Autor: miss7/instagram/PR miss7/instagram/PR

Možda vas zanima Detalj na obiteljskoj fotografiji Luke Modrića potpuno nas je raznježio Rubrika Stars Stars

Njegov težak životni put, upornost i predanost inspiracija su Japancima, ali obožavaju ga i zbog njegovog izgleda te specifičnog lica. Naprosto odgovara njihovom idealu ljepote. Možemo li mi reći išta drugo nego se složiti? 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0