Moda

Haljina i maska u jednom? Ovaj model ne prestaje privlačiti pažnju, a i cijena mu je prihvatljiva

  • Po izlasku iz kuće nerijetko zaboraviš ponijeti masku? Uz ovu haljinu takvo što neće biti problem
  • Brend PrettyLittleThing je predstavio modni hibrid  u kojem su malu crnu haljinu spojili s maskom za lice
  • Ovaj neobičan model dolazi u pet različitih varijanti, a možeš ga nabaviti već po cijeni od 120 kuna

Malo je koja haljina u posljednje vrijeme izazvala interes poput one koju je u svojoj jesenskoj kolekciji predstavio brend PrettyLittleThing. Naime, riječ je o modnom hibridu koji jednostavnu kratku haljinu spaja s neophodnim dodatkom 2020. godine - maskom za lice! Službene stranice brenda otkrivaju kako je ovaj model idealan za 'večernja druženja s prijateljicama uz osigurano poštivanje izrečenih mjera".

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: PrettyLittleThing (oko 120 kuna)

Možda vas zanima Razbijamo sivilo! Imamo najljepše modele kaputa u boji iz aktualne ponude Rubrika Moda Moda

Uz crnu, ova uistinu nesvakidašnja je dostupna i u bež boji, a tu su i tri upečatljive verzije s izraženim grafičkim uzorcima. Popularnosti haljine uvelike su pridonijele društvene mreže kojima se poput munje proširila fotografija Lottie Moss, polusestre top modela Kate Moss, koja se londonskim ulicama prošetala u spomenutoj kreaciji.

Haljina u prvom redu imitira modele zimskih haljina s dugim rukavima i podignutim ovratnikom. No, ovoga puta ovratnik se brzo i efikasno pretvara u masku za lice. Također, nema bojazni da će ti maska spasti jer je možeš jednostavno fiksirati iza uha.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: sve PrettyLittleThing (bež haljina oko 120 kuna, haljine s printom oko 140 kuna)

Možda vas zanima Čije su ljepše? Severina i Nikolina Ristović na novim fotografijama imaju genijalne cipele Rubrika Moda Moda

Za monokromatske verzije haljine trebat ćeš izdvojiti 15 funti, odnosno nešto više od 120 kuna, dok cijena modela ukrašenih upečatljivim uzorkom doseže 17 funti, što je približni iznos od 140 kuna. Ako si jedna od onih koja je poželjela ovaj model imati u svom ormaru požuri budući da je potražnja velika te je haljina u nekoliko navrata rasprodana. Spomenutu haljinu možeš nabaviti ovdje. Ps: ovih dana je i na popustu!

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0