Moda

Gospođa nas je iznenadila neobičnim traper komadom koji otkriva noge

  • Prolaznica iz Zagreba pokazala nam je kako odabrati traper haljinu koji privlači poglede
  • Nekonvencionalan komad dug je do poda, a donji dio izgleda kao traperice rašivenih nogavica i otkriva noge
  • Plavokosa dama tako pokazala noge, a haljinu je dobro kombinirala s kaubojskim čizmama

Traper haljine lako se nose, neobavezan su komad poput traperica, ali ako je kroj ovako jedinstven i nekonvencionalan stajling može ispasti sajan. Ova dama pokazala je kako i traper haljina itekako može itetato biti modni statement. Haljine su uvijek u trendu, a plavokosa prolaznica pokazala je kako samouvjereno nositi nimalo običan komad.

Možda vas zanima Zgodna prolaznica odlično nosi šareni kombinezon i kaubojske čizme Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Mnogo je različitih komada od trapera koje vrijedi isprobati i beskrajne mogućnosti za njihovo nošenje. Što se tiče haljina, možeš odabrati široke ili pripijene, mogu biti duge ili kratke, lepršave ili usske, s dugim rukavima ili bez... mogu se kombinirati s parom tenisica, štiklama, čizmama.

Savršeno modno usklađeni par sa zagrebačke špice: Plava im je najdraža boja!

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Zgodna dama nosila je predimenzioniranu haljinu koja ima gumbe poput košulje u gornjem dijelu i visoke proreze iznad koljena koji su otkrili noge. Dugih rukava sezala je gotovo do poda, a prolaznica je s njom nosila i smeđe kaubojske čizme od brušene kože, a pokazala je kako se traper može lijepo upotpuniti s krznom. Krzneni prsluk bež boje nehajno joj je skliznuo s jednog ramena. Od modnih dodataka odabrala je torbu preko tijela iste nijanse kao i čizme i crne sunčane naočale.

Možda vas zanima Skidamo kapu mladoj dami koja je pokazala kako nositi sako-haljinu na dobar način Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Emica Elveđi
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    nezgrapno