Moda

Glavna zvijezda coolerskog outfita Nikoline Pišek bio je baloner domaćeg dizajna

Voditeljica Nikolina Pišek nedavno je na svom Instagramu objavila fotku na kojoj se pohvalila svojim novim balonerom zbog kojeg 'može prošetati po gradilištu i ne biti u stresu'. Naime, ovaj dugi, crni baloner na sebi ima poteze koji nalikuju onim slikarskima i to u nijansama crvene i ljubičaste koji prelaze čak i preko gumbiju te džepova na baloneru. 

Ono zbog čega je ovaj baloner još posebniji jest to što je domaćeg dizajna, odnosno pripada zadarskom high fashion brendu Becha koji je poznat po urbanim i jedinstvenim komadima.

Ispod Nikolininog balonera naziru se crne stirrup tajice, odnosno tajice s trakom oko stopala koje su bile iznimno popularne '80-ih, ali su se prije nekoliko godina vratile u modu i drago nam je što jesu jer izgledaju baš odvažno. Njihovoj popularnosti svjedoči i to što ih možemo kupiti i u high street trgovinama poput Zare, Manga ili Reserveda

Dodatnu dozu odvažnosti ovom outfitu daju i crne Poche sling back salonke modela Manel koje imaju zlatni špic. Iako je špic na ovim salonkama zlatne boje, Nikolina je ipak odlučila nositi srebrni nakit, odnosno chunky lance koji prate liniju dekoltea koju čini sam baloner.

Uz to je iskombinirala crnu torbicu, Replay šiltericu u maslinasto zelenoj boji te Roberto Cavalli naočale koje sa strane imaju motiv zmije. Oba ova modna dodatka pripadaju nekim prijašnjim kolekcijama te više nisu dostupni u prodaji. 

Photo: Instagram @nikolina_pisek

Komentari 0