Moda

Mlada brineta špicom je prošetala u raskošnoj Zimmermann haljini. Ni modni dodaci nisu za odbaciti...

Način na koji se odijevamo i outfiti koje slažemo uglavnom su odraz naše osobnosti i raspoloženja toga dana. Tako na ulicama možemo vidjeti outfite koji su totalno različiti i jedan s drugim nespojivi, a opet svaki od njih ima svoju priču i svaki je zanimljiv na svoj način. To su potvrdile i dvije prolaznice na zagrebačkoj špici koje su nam svojim različitim, ali odvažnim modnim kombinacijama ugrabile pažnju. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Prolaznica u prvom planu je odabrala Zimmermann Kaleidoscope midi haljinu dugih rukava sa sitnim cvjetnim uzorkom u različitim bojama svjetlijih i tamnijih nijansi koja, iako je prepuna detalja, uopće ne djeluje prenapadno. Uz uzorak na haljini su se odlično uklopili i različiti gumbi koji se protežu do polovice haljine, a od kojih su neki u obliku cvijeća dok drugi po sebi imaju cirkone.

S obzirom na to da se na haljini puno toga 'događa', prolaznica se odlučila za bijele sandale te Fendi Baguette torbu u breskvastoj nijansi kakva se može pronaći i na haljini. Sve je dodatno povezala Dolce&Gabbana sunčanim naočalama sa sivkastim okvirima. Također, možemo primijetiti kako prolaznica ne nosi nikakve druge dodatke niti nakit što nam je zapravo super jer ova zanimljiva haljina govori sama za sebe i bilo bi šteta da joj nešto drugo krade pozornost. 

Iako bismo ovu haljinu najradije odmah prebacili u svoj ormar, moramo naglasiti kako ona pripada nekim prijašnjim Zimmermann kolekcijama i nažalost više nije dostupna u prodaji. 

Zanimljiv kontrast ovoj prolaznici daje gospođa iza nje koja se odlučila na nešto jednostavniju kombinaciju s dodatkom odvažnijih boja. Ona je odabrala midi crnu haljinu na kojoj se nalaze siluete tri mačke od kojih svaka na sebi ima neku snažniju boju poput narančaste, plave i žute. Uz to je iskombinirala narančaste salonke te crne sunčane naočale. 

Iako su ove dvije kombinacije skroz različite i odražavaju dva potpuno drugačija stila, moramo reći da su i jedna i druga tip-top te da bi ih rado iskopirali od glave do pete. 

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0