Moda

Ovaj modni dodatak je obavezan uz sako. Nismo ga baš očekivali, ali tvrde da idu zajedno

Miješanje raznih stilova u modi više nije ništa novo pa se tako sada gotovo u potpunosti zanemaruje pravilo da se uz neke svečane ili poslovne komade kombiniraju dodatci iz iste kategorije. To pravilo zanemareno je i kada je riječ o sakoima koje trendseterice sada sve češće kombiniraju sa - šlitericom. 

Iako bi ova dva komada rijetki spojili odmah na prvu, moramo priznati da to zaista odlično izgleda i da kontrast između casual sakoa i sportske kape zaista outfit podiže na neku novu razinu. Najbolji način da se ova dva komada u potpunosti uklope jest taj da boja šilterice nalikuje barem jednom odjevnom komadu koji imaš na sebi. To čak ne mora biti boja sakoa već, recimo, majice koju nosiš ispod. 

No, pripazi da šilterica nema na sebi previše uzoraka i da nije u jarkim bojama kako se ne bi isticala previše jer, ipak ona nije statement komad već treba tvoriti skladnu cjelinu s ostatkom outfita. 

Za ostatak outfita jednostavno možeš odabrati traperice u boji i kroju koji ti najviše odgovara. Kada je riječ o obući, također ju prilagodi vlastitom ukusu, ali najbolje bi bilo odlučiti se za tenisice ili čizme. 

Photo: leoniehanne/instagram

Komentari 0