Moda

Dugine boje modni su trend koji dominira TikTokom, kako ti se sviđa?

  • Ako si i ti jedna od onih koje sanjaju ljepše sunčane dane, možda ih ovim trendom, koji naveliko vlada TikTokom, prizoveš
  • Iako nesumnjivo ne možeš pogriješiti s neutralnim tonovima koje ćeš lako kombinirati uz bilo što, sigurno ćeš se zaljubiti u kombinacije duginih boja
  • Boje također imaju moć ozbiljno poboljšati tvoje raspoloženje i emocionalno stanje, a sigurno nećeš proći nezapaženo

Mnogi od nas sanjaju ljepše dane već cijelu vječnost. Posljednjih nekoliko mjeseci mnogi smo se osjećali pomalo sivo, pa koji je bolji način za dočekati ljeto nego optimističnim stavom i šarenom garderobom ispunjenom duginim bojama?

 | Autor: Instagram@nxcv.a Instagram@nxcv.a Kolaž napravljen od tri modne kombinacije

Zove nas proljeće: H&M je upravo lansirao najljepšu (i najodrživiju) cvjetnu kolekciju!

Naravno, iako ovim trendom prvenstveno dominiraju samopouzdane, u modu zaljubljene djevojke TikToka, koja je bila i jedna od prvih platformi koja je zagovarala ovaj izgled, s trendom maksimalizma duginih boja možeš se poigrati i ti

@reganmia

Damn look at that speed!! Gucci suits you Rufus 🌟💋 @gucci #ggmulticolour

♬ Please Don't Go - Mike Posner

No, nije samo TikTok poludio za duginim bojama, i modne blogerice na Instagramu vrlo brzo su prihvatile ovaj trend. Djevojke na Instagramu ponose se "širenjem dobrih vibracija i pozitivne energije". Zamisli očaravajuće, plavo žute printeve, pastelne midi haljine i raznobojne suknje nadahnute 70-im godinama. Zvuči sasvim privlačno, zar ne?

Predugo je u modi dominirao neutralni minimalizam. Iako nesumnjivo ne možeš pogriješiti s neutralnim tonovima koje ćeš lako kombinirati uz bilo što, isprobati nositi dugine boje na sebi pomalo je odvažno, a trenutno bi nam stvarno dobro došla promjena.

 | Autor: Pr/Konzum Pr/Konzum

Primjeri: Zara (299,90 kuna), Mango (349,90), Zara (299,90 kuna)

Možda vas zanima Divlje guste obrve bit će veliki trend ovog ljeta i odličan način za dodavanje karaktera u tvoj make-up Rubrika Beauty Beauty

Ne mora to biti ništa drastično, no sigurni smo da ćeš se zaljubiti u neke od duginih boja. Trend ide od toga da nosiš šarene komade, koji na sebi imaju mnogo boja - možeš, npr. izabrati šarenu midi suknju u kojoj ćeš se zasigurno osjećati i izgledati veselo. Ili pak kombinirati boje u "blokovima" da je svaki komadi na tebi neke vesele, upadljive boje - roze hlače, ljubičaste sandale, žuta majica. Ili pak spajati šarene komade s jednobojnima, glavno da je sve puno boja!

 | Autor: Pr/Konzum Pr/Konzum

Primjeri: Reserved (179,90 kuna), Mango (349,90), Mango (249,90 kuna)

Možda vas zanima Jedva smo dočekale nositi proljene haljine! Imamo najljepše modele od 90 do 250 kuna Rubrika Moda Moda

Unoseći u naše odjevne kombinacije prijeko potrebnu boju i dajući ormarima novi životni stil, čini se da TikTok upravo sada započinje vrlo dobrodošlu modnu revoluciju. Bilo da se radi o upečatljivoj neonskoj, dodacima u boji, kontrastnim komadima ili prilično pastelnim nijansama, mi to zovemo revolucijom: dugina boja je stigla, a neutralnog minimalizma nema.

 | Autor: Pr/Konzum Pr/Konzum

Primjeri: Mango (199,90 kuna), Zara (149,90), Mango (199,90 kuna)

Možeš nam samo vjerovati na riječ, postoje i terapije bojama što ti može jamčiti činjenicu da boje imaju moć ozbiljno poboljšati tvoje raspoloženje, emocionalno stanje i percepciju od strane drugih. S nekim od ovakvih komada sigurno nećeš ostati nezapažena. Posebno su popularne pastelne boje, a sada imaju i dodatnu notu živahnosti jer su im se pridružile još neke nijanse, poput žarko žute ili narančaste.

Ako nas je protekla godina ičemu naučila, život je da se uživa, zato nosi točno ono što voliš. Bez obzira koliko odvažno ili baš zato. Čini se da kada je riječ o modi nakon lockdowna, ona postaje sve odvažnija.

Photo: Instagram@nxcv.a

Komentari 0