Beauty

Divlje guste obrve bit će veliki trend ovog ljeta i odličan način za dodavanje karaktera u tvoj make-up

  • Prije nego što ponovno posjetiš kozmetičarku kako bi uredila tvoje obrve, uz ovaj trend možeš svojim prirodnim obrvama dati još jednu šansu
  • Prirodne, neposlušne obrve trend su koji ćemo posvuda viđati ovo ljeto 
  • To znači da se više ne moraš boriti protiv novoizraslih "divljih" dlačica, jer će se savršeno uklopiti

Prije nego što rezerviraš sljedeći sastanak za oblikovanje obrva, možda ćeš htjeti pružiti još jednu priliku svojim prirodnim obrvama, jer jedan od ogromnih trendova koji će ovog ljeta vladati su divlje obrve.

Možda vas zanima Četkanjem protiv celulita? Jesi li čula za metodu suhog četkanja? Rubrika Beauty Beauty

 

Prema popularnim make up artisticama Nikki Wolff i Emme Chen, duge, neposlušne, neuredne obrve novi su trend. A dobra vijest je da sav taj ekstra rast novih, neposlušnih obrva koji uporno rastu sada možemo dobro iskoristiti u ovom trendu. Možda zvuči prilično divlje (doslovno), ali to je kombinacija koja posebno dobro djeluje kad je ostatak šminke oštar i uglađen, kako bi se uravnotežio cjelokupni izgled. Zamisli to kao da pogodiš onu pravu kombinaciju između prirodnog i opuštenog izgleda sa nekoliko dotjeranih detalja.  

Ok, volimo povrće, ali ovaj trend manikure za ljeto nam je ipak malo upitan

Budući da svi već znamo da su obrve sestre, ali ne blizanke, divlje obrve prikazuju individualnost svake naše obrve i cijene svaku dlaku bez obzira radi li se o maloj šiljatoj dlačici koja je opet izrasla ili o velikoj dugoj koju si preskočila podrezati.

Sad kad naše obrve preuzimaju još veću ulogu u našem make up-u (s drugom polovicom lica prekrivenom našom maskom), to je odličan način za dodavanje karaktera. Najbolje je to što su ovakve obrve upravo u stilu.

Pogreške kod feniranja kose Možda vas zanima 5 pogrešaka kod feniranja koje će loše utjecati na tvoju kosu - a većina nas ih radi Rubrika Beauty Beauty

 

Obrati pažnju: četkica na kraju olovke za obrve najvažniji je detalj za oblikovanje ovog izgleda. Možeš se pridržavati jednostavnog češljanja obrva kako bi ih postavila na mjesto (fixsirala) s malo gela za obrve. Također možeš popuniti praznine vrlo minimalnim potezima, šminkom. Umjetnica Emma Chen, koristi MAC-ovu Shape & Shade Brow Tint za skiciranje vlažnih dlačica zahvaljujući preciznosti koju nudi vrh olovke. Smanji količinu proizvoda na početku obrve na minimum, jer tu može izgledati najočitije. Što se tiče kraja obrve, ako dlake izgledaju pomalo neuredno, znak je da sve radiš kako treba.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: instagram@ orlandosilverfox

Komentari 0