Moda

Duga bluza s vezom iz s.Olivera svestrani je komad koji ćemo nositi od sada do jeseni

  • Proljetni dani sve su nam bliže i veselimo se uskoro nositi tanju i laganiju odjeću
  • Među takve komade svakako spadaju lijepe bluze, koje su važan dio proljetne garderobe
  • U s.Oliverovoj novoj kolekciji nalazi se odličan model klasične bluze, no s posebnijim dizajnom

Polako dolazi vrijeme da počnemo pripremati proljetnu garderobu, a uvijek je najbolje početi od bazičnih odjevnih komada koje možemo uklopiti u mnoštvo outfita. Među najnovijim komadima koji su stigli u novoj kolekciji brenda posebno nam se sviđa klasična duga bluza koju krasi predivan i poseban dizajn s engleskim vezom.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver

Dugu košulju krasi klasični ovratnik s kragnom, dugi rupičasti rukavi, koji slijede jednaki dizajn s vezom te kopčanje na gumbe. Regular, ravan kroj ove duge košulje omogućuje i stiliziranje s remenom ako želimo naglasiti struk!

Ulična moda Možda vas zanima Poslovni look, i to nimalo dosadan: trendovske komade zgodna je Zadranka sjajno uklopila Rubrika Moda Moda

Bluza izrađena od 100% pamuka bit će idealna za tople proljetne pa čak i ljetne dane, a dio je i održivih proizvoda brenda. Poluprozirnu bluzu možemo nositi na nekoliko načina, kao klasičnu košulju ili kao trendi natkošulju, uz laganu majicu ispod, baš kao što je stilizirana i na stranici. 

s.Oliver bluza | Autor: s.Oliver s.Oliver duga bluza s engleskim vezom, (79,99 eur)

Dok je još hladnije vrijeme, možemo ju nositi i ispod prsluka ili dugog kaputa, uz primjerice traperice ravnog kroja. Također, moći ćemo je iskoristiti i na ljeto, kad će biti idealna i kao odjevni dodatak za plažu, preko kupaćeg kostima!

s.Oliver bluza | Autor: s.Oliver s.Oliver duga bluza s engleskim vezom, (79,99 eur)

Dostupna je u dvije neutralne boje, bijeloj i maslinasto zelenoj, koje su obje iznimno nosive. Na soliver.hr dostupna je po cijeni od 79,99 eura.

Možda vas zanima Bijele košulje slove za 'must have' sezone, a novi modeli zanimljiviji su nego ikad Rubrika Moda Moda
Photo: s.Oliver

Komentari 0