Moda
Margot Robbie

Boudoir trend bit će veliki proljetni hit, a Margot Robbie već ga fantastično nosi

  • Odjevni komadi inspirirani boudoir stilom prepuni čipke, svile, satena i perja u 2023. će biti jako popularni
  • Brojni poznati dizajnerski brendovi u svojim najnovijim kolekcijama imaju predivne modele koji odišu glamurom i ženstvenošću
  • Boudoir kreaciju s potpisom Versace inspiriranu sličnim lookom iz 90-ih, nedavno je nosila i Margot Robbie

Boudoir chic prepun čipke, svilenih detalja i ženstvenih silueta ponovno je u modi, a za vlastite lookove u ovom stilu već se možemo inspirirati nedavnim stylingom glumice Margot Robbie, ali i brojnim dizajnerskim kreacijama iz kolekcija za proljeće/ljeto 2023.

Margot Robbie | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Margot Robbie

Margot je na nedavnoj premijeri filma 'Babylon' u Sydneyju nosila Versaceovu dugu svilenu haljinu koju je krasio detalj vibrantne crvene čipke na izrezu te po rubu. Haljina svjetloplave nijanse s tankim naramenicama koja je savršeno pratila liniju tijela ima i drapirani detalj na jednoj strani, iz kojeg kreće izrez.

Možda vas zanima Moda iz 'Emily u Parizu' zaludila je svijet, a mi smo istražili koliko ukusa glavni glumci imaju u stvarnom životu Rubrika Moda Moda

Njen styling bio je inspiriran lookom koji 1995. nosila Carla Bruni, s dodatkom crvene čipke. Baš kao i onaj Carle Bruni, i Margotin outfit s Versace haljinom u prvom planu oličenje je boudoir trenda, čiji su prepoznatljivi dijelovi materijali poput svile i satena, čipke, vrpci i organze, a sve to u romantičnim pastelnim nijansama ili senzualnim bojama poput crne i crvene. 

Kendall Jenner | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kendall Jenner Met Gala after party 2022.

Svoje su modne kombinacije u boudoir stilu već nosili i slavni supermodeli poput Belle Hadid i Kendall Jenner i to na after partyju prošlogodišnje Met Gale, dok je Hailey Bieber svoj Yves Saint Laurent svileni boudoir outfit u bijeloj boji s dodatkom svilenog šala s pernatim rubom prošetala po Met Gala crvenom tepihu.

Hailey Bieber | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Hailey Bieber Met Gala 2022.

Seksi i glamurozan, boudoir stil prepun je svjetlucavih detalja, ali i ženstvenih silueta te je u skladu s klasičnim stilom starog Hollywooda iz 1950-ih. U 2023. glamurozni poluprozirni modeli  predivnih haljina od čipke i svile ukrašenih perjem i šljokicama dobili su svoje inačice u najnovijim kolekcijama poznatih modnih kuća poput Chanela, JW Andersona, Christiana Diora, Bottege Venete i brojnih drugih.

Chanel proljeće/ljeto 2023 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Chanel proljeće/ljeto 2023

Bottega Veneta proljeće/ljeto 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Bottega Veneta proljeće/ljeto 2023. Christian Dior proljeće/ljeto 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Christian Dior proljeće/ljeto 2023.

Michelle Williams Zlatni globusi 2023. Možda vas zanima Glamurozno izdanje Zlatnih globusa: Ovo su najljepše haljine s crvenog tepiha Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0