Life&style

Slavonska tradicija u novom ruhu: Ru'o Linen posteljine romantično su osvježenje doma

  • Jednostavan, bezvremenski dizajn uvijek se najlakše uklapa u svaki prostor, a posebno kad je spoj tradicije i modernosti
  • Proizvodi koji odišu takvim dizajnom nalaze se u ponudi domaćeg brenda Ru'o Linen, a nama se posebno sviđaju njihove ručno rađene posteljine
  • Prožete duhom tradicije, svaki model posteljine ukrašen je prekrasnim slavonskim šlingerajom

Bliži nam se proljeće, a s njim i obnova garderobe te dodavanje novih sitnica u uređenju našeg doma. U to spada i nova posteljina, a ovog proljeća kao savršeno osvježenje čini nam se ručno rađena posteljina hrvatskog brenda Ru'o Linen.

Ru'o Linen | Autor: ruo-linen.com ruo-linen.com Ru’o, Rita posteljina s navlakom, (491,07 eur – 610,52 eur)

Predivan, jednostavan dizajn jastučnica i prekrivača za krevet krase zaista posebni starinski ukrasi, a riječ je o šlingeraju, odnosno vrsti bijelog, bušenog ili rezanog veza. Stara slavonska tradicija prožeta je kroz sve dizajne ovog mladog slavonskog brenda iza kojeg stoje dvije sestre, Ines Klarić i Katarina Bukovac, koje su svoju ljubav prema tradiciji šlinganog rukotvorstva pretvorile u vlastiti brend. 

Ru'o Linen | Autor: Instagram @ruo.linen Instagram @ruo.linen Ru'o linen posteljina

Ru'o Linen odlikuje udoban, jednostavan i praktičan dizajn, utemeljen na ručno rađenim kvalitetnim proizvodima koji odišu posebnim spojem tradicije i modernosti. 

Ru'o Linen | Autor: ruo-linen.com ruo-linen.com Ru'o, šlingana posteljina za bebe i djecu, (79,63 eur – 106,18 eur)

H&M komplet za spavanje Možda vas zanima H&M Home ima idealan poklon za sve spavalice (koji usto briše i bore!) Rubrika Life&style Life&style

Ru'o Linen | Autor: Instagram @ruo.linen Instagram @ruo.linen Ru'o Linen posteljina

Prema opisima na njihovoj službenoj stranici, misija brenda je očuvanje bogate slavonske baštine i nasljedstva ručno rađenog veza.

 | Autor: Instagram @ruo.linen Instagram @ruo.linen

Uklapanje tradicije u moderan dizajn ostvaruju kroz predivne modele bijelih pamučnih jastučnica i prekrivača za krevet, kao i ukrasnih jastučnica, na kojima su ručno rađeni vezovi različitih uzoraka, koji su jedinstveni zbog načina izrade, ali i izgledom, budući da je potpis majstora ili majstorice uvijek drugačiji. 

Ru'o Linen | Autor: Instagram @ruo.linen Instagram @ruo.linen Ru’o, Ana posteljina s lancunom, (530,89 eur – 690,16 eur

Svaki majstor/ica rišeljea ima svoj potpis, što znači da je svaki rad unikatan, te svaki iz motiva radi onako kako u svojoj mašti i kreativnosti vidi mustru, te se isti motiv često razlikuje u nijansama od rada do rada.

 | Autor: Instagram @ruo.linen Instagram @ruo.linen

Posebno ugodan osjećaj različitim modelima Ru'o Linen posteljine daje mekani pamuk svilenkastog sjaja, koji je lak za održavanje i izdržljiv, podnosi visoke temperature i lako se pegla.

Ru'o Linen | Autor: ruo-linen.com ruo-linen.com Ru'o Linen vezene ukrasne jastučnice

Svježa, bijela i ukrašena predivnim vezom, Ru'o Linen posteljina čini nam se savršenim odabirom za novu posteljinu ovog proljeća!

Više detalja o svim proizvodima, poput odjeće, stolnjaka ili lampi koje Ru'o Linen ima u svojoj ponudi, može se pronaći na službenoj stranici brenda ruo-linen.com.

Možda vas zanima Posteljina sa srcima uspjela je postati jedna od najpoželjnijih. Znamo gdje kupiti istu, ali i slične modele Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @ruo.linen

Komentari 0