Moda
Ako tražiš idealnu kombinaciju za ljetno vjenčanje, imamo bolje ideje od haljine

Draže su ti hlače od haljina? Tri svečana outfita u kojima se možeš pojaviti čak i na vjenčanju

  • Istina je da je na svakom vjenčanju pozornost usmjerena na mladence, ali ne želiš ni ti podbaciti sa svojim modnim odabirom, zar ne?
  • No, haljine ne moraju biti jedini izbor za svečane prilike, elegantne i dotjerane možemo biti i u drukčijem outfitu
  • Za djevojke koje više vole hlače: pogledaj naše prijedloge kako i dalje biti super dotjerana gošća

Prvi izbor za kojim žene redovno posežu kada su gošće na vjenčanju je haljina. Elegantna crna, lepršava i cvjetna... ali haljina. No što ako se se u haljini ne osjećaš ugodno jer to nije jednostavno nisi ti, ma kako haljina bila lijepa? Ako si više nekonvencionalni tip, za hlače, možeš ih i smiješ nositi na vjenčanje i opet izgledati vrlo dotjerano. Da ne kažemo i drukčije, u najboljem smislu, od ostalih gošća. Kako se odjeća za mladenke razvija, tako se mijenja i ono što nose gosti. Ljudi se odijevaju samopouzdanije, a to započinje onim u čemu se osjećaju ugodnije.

Mladenka se razljutila zbog modnog odabira jedne gošće, a netko joj je predložio genijalan zločesti plan

Za odlazak na svečane sjajan izbor mogu, na primjer, biti odijelo ili kombinezon. Udobne hlače mogu biti opuštene, ali i dalje ženstvene. Donosimo tri moderne alternative za ljetna vjenčanja. 

Dvodijelni kompleti

Modne influencerice se jasno slažu da kombiniranje dvodijelnih kompletića zauzima i osvaja Instagram feedove čineći sve veći dio ljetne garderobe. Osim što su trenutno u trendu, jednostavan su, ali originalan outfit za prisustvovanje nečijem posebnom danu. Osim toga, nakon što vjenčanje završi, te komade možeš nositi cijelo ljeto, što je uvijek bonus. Ako želiš istražiti više trendova, potraži izgled koji naginje 70-ima u radosnom stilu i lepršavoj silueti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on   

Modne kombinacije za vjenčanja | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Slijeva na desno: Zara (suknja 229,90 kn + top 229,90kn) Stradivarius (hlače 199,90 kn + topić 119,90kn);  Mango (hlače 349,90kn + majica 249,90kn)

Možda vas zanima Napustile su dobro plaćeni posao i pokrenule svoj - pogledaj što sada rade Rubrika Life&style Life&style

2. Kombinezoni

Kombinezoni su oličenje jednostavnog stila odijevanja. Možeš se uvući u njih i odmah se osjećati uglađeno i spremno. Postoji mnoštvo stilova i silueta koji odgovaraju svakoj prigodi. Ako ideš na službenu ceremoniju, odaberi kombinezon tamnih nijansi do poda, a ako se spremaš na ljetno vjenčanje, boja lososa prozračna je savršena nijansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

The Young and the Restless (Official Site) iptv4sat on CBS

Modne kombinacije za vjenčanja | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Slijeva na desno: Stradivarius (199,90 kn);  Mango (549,90kn); Stradivarius (199,90 kn)

Žensko odijelo

Hlače su predivan razigrani sukob ženskog i muškog stila, što jedinstveno odstupa od haljine prikladne za gošću vjenčanja. Ako planiraš prisustvovati ljetnoj ceremoniji, razmisli o odabiru lagane tkanine poput pamuka ili lana i prozračne palete boja. Ako nisi sigurna što odjenuti ispod, jednostavno obuci svilenkasti kamizol. Završi styling dodacima, poput velikih okruglih naušnica, strukturirane mini torbe i sandala inspiriranih ‘90 -ima.

Marko Pjaca podijelio je divne trenutke svog luksuznog vjenčanja, mladenci su blistali Možda vas zanima Marko Pjaca je podijelio divne trenutke svog luksuznog vjenčanja, mladenci su blistali Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on How to iptv4sat Wolverhampton vs. Southampton: TV channel

Modne kombinacije za vjenčanja | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka S lijeva na desno: Zara (sako 499,90 kn + hlače 399,90 kn); Mango (sako 449,90 kn + hlače 249,90 kn); Mango (kimono 349,90 kn + hlače 249,90 kn)

Appliptv4sat Series 3: Cheat sheet - TechRepublic

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0