Stars
Marko Pjaca podijelio je divne trenutke svog luksuznog vjenčanja, mladenci su blistali

Marko Pjaca je podijelio divne trenutke svog luksuznog vjenčanja, mladenci su blistali

  • Nakon četverogodišnje veze, prošle subote nogometaš Marko Pjaca oženio je svoju djevojku Mariju Pavičić
  • Njihova romansa otkrivena je u ljeto 2017. godine kada se prvi puta pojavila vijest da u životu ovog nogometaša postoji jedna posebna djevojka
  • Marija je zablistala u uskoj vjenčanici s visokim prorezom, dugim rukavima i velom, a na fotografijama koje je Marko objavio na Instagramu vidi se njihov izlazak iz crkve, prvi ples i romantično puštanje lampiona

Najskuplji Dinamov nogometaš u povijesti, Marko Pjaca, prošlog je vikenda oženio dugogodišnju djevojku Mariju Pavičić. Ako je suditi po snimkama koje su njihovi uzvanici podijelili na društvenim mrežama, dobre energije i veselja na svadbi svakako nije nedostajalo. Naravno, u stilu sportaša- nogometaša, uslijedila je bakljada nakon službenog dijela vjenčanja. No, iako je bivši dinamovac poprilično samozatajan oko svog privatnog života, na društvenim je mrežama jučer objavio i prve fotografije na kojima imamo priliku vidjeti novopečene mladence.

Na ovaj poseban dan Marko je odjenuo elegantno crno odijelo s leptir-mašnom, a njegova supruga zablistala je u čipkastoj vjenčanici sirena kroja, s otvorenim leđima i dugačkim velom, a u ruci je imala velik buket. Ispod fotografija uslijedile su čestitke na sklapanju braka brojnih pratitelja, prijatelja i kolega nogometaša.

Prije nekoliko dana se nogometaš zabavljao s prijateljima na momačkoj zabavi na Sardiniji, a fotografije je objavio njegov kum Vlaho Veneti. S Markom su osim Venetija slavili Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš.

Možda vas zanima Marko Pjaca prvi put s curom pred kamerama Rubrika Video Video

Par je zajedno više od tri godine, a javnosti je postao poznat kada su zajedno snimili video kampanju za poznate šampone za kosu. Pjaca je uvijek naglašavao kako njegova djevojka mora biti zanimljiva i komunikativna te da mu je važno da ima razumijevanja za brojna putovanja i posao kojim se bavi. Objasnio je kako mu nije bitno radi li se plavuši ili brineti, već da je uvijek tu za njega, kao i on za nju.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0