Moda
H&M drapirana haljina

Drapirana haljina koju obožavaju modni urednici ponovno je na H&M-ovim zalihama, dostupna u tri boje!

  • Udobna, laskavog kroja te skupljeg izgleda, nego cijene, ova H&M haljina rasprodala se vrlo brzo nakon što je stigla u online prodaju, no zalihe su sad obnovljene
  • Dostupna u tri klasične neutralne nijanse, idealan je svakodnevni odjevni komad tijekom cijele godine
  • Trenutno ćemo ju najlakše uklopiti u svoje modne kombinacije kao dio slojevitih outfita, s majicom ispod ili sakoom preko haljine

Kad se u ponudi jednog od omiljenih high street brendova pojavi odličan basic komad koji se lako kombinira, možemo ga nositi tijekom cijele godine i još mu je cijena vrlo pristupačna, nije iznenađenje što mu se zalihe vrlo brzo rasprodaju. Ovog puta s jednostavnom drapiranom haljinom iz H&M-a imamo sreće, budući da su zalihe obnovljene u sve tri dostupne boje te u svim veličinama, od XS do XXL.

H&M drapirana haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, drapirana haljina

Crna, krem i tamnosiva dostupne su opcije midi haljine bez rukava s užim krojem koji prati liniju tijela te s dodanim suptilnim drapiranim detaljima na struku i ramenu koji joj dodaju dozu opuštene elegancije. Haljinu s jedne strane krasi i dodatak izreza na nozi.

H&M drapirana haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, drapirana haljina

Jednostavna silueta i dizajn haljine čini ju izuzetno lakom za kombiniranje, a meki materijal iznimno udobnom za nošenje. Ono što nam se također sviđa kod ovog modela haljine je i njena cijena, koja iznosi 29,99 eura!

Heidi Klum Možda vas zanima Heidi Klum nosi alternativu haljini, idealnu za sve koji žele biti ujutro stilizirani za manje od 5 minuta Rubrika Moda Moda

H&M drapirana haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, drapirana haljina

Za koju god boju se odlučile, haljina će biti praktičan i chic dodatak našoj garderobi tijekom cijele godine, od outfita za posao, do drugih svakodnevnih prilika. Tijekom zime možemo ju uklopiti u slojevite outfite s puloverima, sakoima i kaputima te čizmama svih modela, dok će u toplijim mjesecima odlično izgledati uz sandale ili tenisice.

H&M drapirana haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, drapirana haljina (29,99 eura) H&M drapirana haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, drapirana haljina (29,99 eura) H&M drapirana haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, drapirana haljina (29,99 eura)

Minimalistička estetika koju mnogi obožavaju utjelovljena je u ovom modelu haljine, a na hm.com možemo pronaći još mnogo takvih jednostavnih i elegantnih odjevnih komada koji su uvijek dobrodošli u našem ormaru!

haljine sa Zlatnih Globusa 2024. Možda vas zanima Najljepši lookovi s dodjele Zlatnih globusa 2024.: 15 haljina koje obaraju s nogu Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0