Moda

Nijedne čizme ne zrače takvom old money aurom kao jahaće čizme. Evo 7 načina s čim ih nositi

  • S velikom popularnošću ravnih cipela te onih s niskom potpeticom ove jeseni, ovaj trend lako možemo proširiti i na modele čizama
  • Visoke jahaće čizme idealan su model koji možemo nositi i uz hlače i suknje cijelu jesen i zimu
  • Uz primjere outfita, izdvojile smo i modele jahaćih čizama koje možemo uklopiti u elegantne lookove

Visoke jahaće čizme klasičan su model koji outfitu donosi dozu bezvremenskog chica svojom jednostavnom siluetom koju možemo uklopiti u gotovo svaku modnu kombinaciju tijekom jeseni i zime. Jahaće čizme, posebno u klasičnoj crnoj ili neutralnim smeđim nijansama u outfitu se neće previše isticati, stoga su iznimno svestran model. Jednako tako, dobro stilizirane jednostavno zrače old money aurom. 

Odlični modeli dostupni su u high street i dizajnerskim kolekcijama od umjetne i prave kože, a poneke krasi i decentni metalni ukrasi i kopče u zlatnoj i srebrnoj boji.

Jahaće čizme na bermude

jahaće čizme | Autor: Instagram @lindatol Instagram @lindatol Foto: Instagram @lindatol

cipele s potpeticom srednje visine Možda vas zanima Od salonki do čizama, ravne cipele ove jeseni zamjenjujemo ovim modelima s udobnom potpeticom Rubrika Moda Moda

Jahaće čizme s dugim blazerom i najlonkama

U ovakvom looku statement oversize blazer i jahaće čizme komadi su koje stavljamo u prvi plan, a ostatak outfita možemo popratno izabrati u skladu s tim, poput mini suknje ili kratkih hlača ispod sakoa i crnih najlonki.

jahaće čizme | Autor: Instagram @karina_ayg Instagram @karina_ayg Foto: Instagram @karina_ayg

Jahaće čizme s vunenim kaputom i uskim trapericama

Toteme jakna s pripadajućim šalom popularan je komad obožavan u svim bojama, a ovaj će se model, kao i svi slični odlično složiti u kombinaciji s uskim trapericama i ravnim visokim čizmama.

Jahaće čizme i mini suknja

Mini suknja popularan je model koji nastavljamo nositi i nakon ljeta, u chic kombinacijama s komadima od debljih i toplijih materijala, a visoke jahaće čizme savršeno se uklapaju u takav outfit!

jahaće čizme | Autor: Instagram @emitaz Instagram @emitaz Foto: Instagram @emitaz

Jahaće čizme i hlače širih nogavica

Iako možda na prvi pogled izgledaju nespojivo zbog suprotnih silueta, šire hlače i uske čizme itekako možemo kombinirati u jednostavnim outfitima s klasičnim kaputom i majicom, puloverom ili košuljom jednako šireg kroja.

jahaće čizme | Autor: Instagram @sourcedbyanna Instagram @sourcedbyanna Foto: Instagram @sourcedbyanna

Jahaće čizme i pletena haljina

Udobna pletena haljina, koja nam je svima jedan od najdražih jesenskih komada, laka je opcija koju možemo u svakodnevnim prilikama kombinirati uz jahaće čizme. Ovaj outfit izgledat će svježe i dotjerano, a možemo ga složiti u samo par minuta!

jahaće čizme | Autor: Instagram @modedamour Instagram @modedamour Foto: Instagram @modedamour

Može i na kožni sako

Ove čizme uvijek zrače luksuzom, kao da kod kuće imate vlastitog konja. Onda je bolja kombinacija kožni sako, a ne rockerska kožna jakna. I bijela haljina, od kašmira, naravno.

 | Autor: Instagram@billionbossy Instagram@billionbossy

U nastavku smo izdvojile i nekoliko modela visokih jahaćih čizama koje možemo uklopiti u slične jesenske outfite!

jahaće čizme | Autor: mango mango Foto: Mango. visoke čizme od kože, (169,99 eur) jahaće čizme | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando. Twinset, kaubojske/motorističke čizme, (395,38 eur) jahaće čizme | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch. Toteme, visoke jahaće čizme, (838,00 eur) jahaće čizme | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. kožne čizme s kopčom, (159,99 eur) jahaće čizme | Autor: Karla Karla Foto: Karla. See by Chloé, čizme Chany, (640,00 eur) jahaće čizme | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando. Pull & Bear, čizme, (45,99 eur) jahaće čizme | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando. Liu Jo, čizme do koljena, (349,00 eur)

Možda vas zanima Mary Jane cipele u Birkenstock izvedbi - izgledaju kao nešto što bismo kupili svojoj baki... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@billionbossy

Komentari 0