Moda
Heidi Klum

Heidi Klum nosi alternativu haljini, idealnu za sve koji žele biti ujutro stilizirani za manje od 5 minuta

  • Manekenka i voditeljica Heidi Klum odavno je poznata po svom izvrsnom stilu odijevanja
  • Nedavno je još jednom dokazala kako se ove zime možemo odjenuti brzo i stilski profinjeno unatoč slojevitim lookovima
  • A i otkrit ćemo ti gdje možeš kupiti njezinu alternativnu ležernu odjeću

Kao model, voditeljica i članica žirija, Heidi Klum uvijek nam nudi uzbudljive lookove koje voli podijeliti s nama i svojim pratiteljima na Instagramu. Razumljivo je da je uz ovako gust raspored, elegantna alternativa odjeći, koju svatko može stilizirati u manje od 5 minuta, također idealno rješenje za Heidi Klum. 

Alternativna odjeća Heidi Klum za zimu

Govorimo o tzv. 'Co-Ords': Kao što naziv, koji je izveden iz engleske riječi 'to coordinate', što znači 'koordinirati' ili "koordinirati jedno s drugim', sugerira, trend je usklađivanje dva dijela odjeće.

Jednoličan set sastoji se od suknje i topa, što je alternativa haljini i savršeno je za sve koji traže promjenu u odnosu na uobičajeni izgled haljine. Upravo takav komplet nosila je Heidi Klum na svojoj Instagram snimci na snimanju showa 'America’s Got Talent' u kojem je manekenka u žiriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

U šarenom cvjetnom printu i trend boji sezone, crvenoj, model pokazuje koliko su kombinacije jednostavne i efektne. Zašto? Usklađeni setovi naš su modni džoker. Ako nemaš vremena ili volje previše razmišljati o svom outfitu, 'co-ord' će se pobrinuti za savršeno promišljen i usklađen izgled! Ali, postoji još jedna prednost u odnosu na haljinu, za koju se zna da se lako stilizira. Uostalom, komadi se, naravno, ne moraju nositi samo u kombinaciji, nego se mogu i stilizirati neovisno jedan o drugom jer se lako prilagođavaju. Ostaje samo pitanje modnih dodataka, na koje se može odgovoriti cipelama i torbom, kako pokazuje Heidi Klum. Za svoju odjeću bira odgovarajuće dodatke u crvenoj boji. Kombinacija koju volimo!

Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez jedan od najvećih trendova ove godine primijenila je u ovom blagdanskom outfitu Rubrika Moda Moda

Gdje kupiti alternativnu odjeću Heidi Klum

Bilo da su u jednostavnim bojama, različitim tkaninama ili šarenim printovima, možeš pronaći 'Co-Ords' za svaku priliku i za svaki ukus, poput ove kombinacije

 | Autor: PR PR Foto: PR, www.ssense.com, cijena 225 eura

Pa, ako ti je odjevna alternativa Heidi Klum previše razigrana, radije se odluči za smireniji model (primjerice od pletiva!). Ali, žarke boje i romantični printovi dobrodošla su promjena jednoličnih stilova, osobito zimi. Uostalom, postoji puno toga za birati i kombinirati!

 | Autor: PR PR Foto: PR, www.ssense.com, cijena 225 eura

prozirna suknja Možda vas zanima Nakon vladavine prozirnih haljina, prozirne suknje sljedeći su veliki trend Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0