Moda

Doris Pinčić Rogoznica osvaja proljetnom kombinacijom, posebno nam se sviđa suknja - pronašli smo slične

  • Doris Pinčić Rogoznica teško može sakriti svoj šarm, a on posebno dolazi do izražaja u ženstvenim kombinacijama
  • Lijepa voditeljica  oduševila je svoje Instagram pratitelje posljednjom kombinacijom u kojem nam se svidio posebno jedan odjevni komad
  • Duga suknja s cvjetnim uzorkom odlično pristaje Doris, a idealna je za proljeće zbog mnoštva mogućih kombinacija

Talentiranoj Doris Pinčić Rogoznici čini se sve izvrsno stoji; od voditeljske palice pa do mnogih modnih kombinacija koje pokazuje na svome Instagram profilu. Lijepa Zadranka rado se pohvali ženstvenim haljinama te opuštenim, lepršavim i romantničim kombinacijama idealnima za ljetne tople dane. U svojoj posljednjom objavi Doris je pozdravila proljeće na prikladan način - u dugoj suknji s cvjetnim uzorkom koju je iskombinirala uz prljavo ružičastu majicu kratkih rukava, a za prevrtljive sezonske vremenske (ne)prilike osigurala se crnim sandalama zatvorenih prstiju. 

Proljetnu kombinacija voditeljica mozaične emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' Doris je zaokružila traper jaknom koju je držala u ruci. 

Možda vas zanima Doris Pinčić Rogoznica oduševila je obožavatelje koji se pitaju: "Gdje ste, hejteri?" Rubrika Stars Stars

''Proljeće'', kratko je napisala Doris uz fotografiju na koju se nanizali i brojni komplimenti njezinih obožavatelja.''Lijepa uvijek'', ''Najljepša'', ''Prelijepa si. Obožavam te, nadam se da uživaš'', samo se neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proljeće 💞

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Možda vas zanima Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se novom frizurom dok čeka prelazak na HRT Rubrika Stars Stars

Styling se svidio i nama, posebno duga suknja koja nas je inspirirala da pronađemo slične modele u high street dućanima. Duge suknje idealne su za prijelazno razdoblje jer se mogu odlično iskombinirati uz raznu vrstu obuće; od  sandala, preko gležnjača do tenisica, a posebno cool kombinacija je baš uz tenisice. Uz raskošne printeve najlakše je iskombinirati obični T-shirt, a za pad temperature izvrsno će poslužiti traper jakna ili pleteni kardigan. 

 | Autor: Zara/Pull&Bear/Stradivarius Zara/Pull&Bear/Stradivarius Primjeri: Zara (229.90 kuna), Pull&Bear (prije 179,90 kuna, sada 99,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna)

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0