Stars

Doris Pinčić Rogoznica oduševila je obožavatelje koji se pitaju: "Gdje ste, hejteri?"

  • Doris Pinčić Rogoznica dobila je niz komplimenata na račun svog jučerašnjeg voditeljskog angažmana na dodjeli nagrada "Večernjakova ruža"
  • Pohvalu nisu propustili iskazati ni njezini kolege Dalibor Petko i Ecija Ojdanić, a komplimenti su se nizali i za bijelu haljinu modnog dvojca ELFS
  • Ipak, najviše pažnje privukao je komentar jednog mladića, a na njegove riječi hvale dirnule su voditeljicu

Sinoć održana dodjela nagrade "Večernjakova ruža" bila je uistinu specifična jer je zbog pridržavanja mjera socijalne distance održana u virtualnom izdanju. Preciznije rečeno, voditelji dodjele Doris Pinčić Rogoznica i Duško Ćurlić program su najavljivali iz zagrebačkog HNK, dok su se njihovi gosti kao i laureati javljali iz vlastitih domova ili studija.

Možda vas zanima Opet su pravi hit! Pronašli smo najljepše točkaste haljine do 150 kuna iz novih kolekcija Rubrika Moda Moda

Za ovaj televizijski zadatak Doris je odjenula bijelu kratku asimetričnu haljinu čiji dizajn potpisuje domaći modni dvojac ELFS. Za svoj izgled, kao i angažman, dobila je niz komplimenata od strane svojih pratitelja. "Draga Doris, bili ste predivni kao i uvijek!!!!Haljina je predivna!!!", "Divna kao i uvijek". "Najljepši osmijeh Hrvatske", bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod fotografija s dodjele koju je voditeljica postavila na svom Instagramu. A riječi hvale nisu propustili iskazati ni njezin voditeljski kolega Dalibor Petko, kao ni glumačka kolegica Ecija Ojdanić.

Možda vas zanima Jelena Veljača i Iva Radić nose divne proljetne haljine, pronašli smo slične modele od 70 do 300 kuna Rubrika Stars Stars

Komentar koji je izazvao najviše pažnje

Ipak, najviše pažnje privukao je komentar jednog pratitelja koji ju je obasipao nizom komplimenata. "Gdje ste, hejteri? Evo vam mete! Hahhhaaa! ...nema vas...i bolje vam je! Toliko si senzualna, markantna, karizmatična, elokventna, širokog spektra znanja, vješta, profesionalna u onome što radiš..., imaš taj svoj vedar duh i otvoreni stav za svakoga od nas, filing" - napisao je na samom početku. Potom je ponovno prozvao tzv. hejtere te poručio voditeljici kako je predivna te se ne treba obazirati na loše komentare koji su, prema njegovom mišljenju, rezultat čiste ljubomore.

Možda vas zanima Kako reagiraš kad ti netko da kompliment? Ovako ni u kom slučaju ne bi trebala Rubrika Life&style Life&style

Hvala što nas trpite iz dana u dan

"Ona tmurna, dosadna atmosfera iz emisije za ,'babe i djedove' 'Dobro jutro Hrvatska' oživjela je upravo uz pomoć Tebe, ja prvi sam počeo gledati 'Dobro jutro Hrvatska samo zbog tebe. Divno je probuditi se i ugledati Tebe u svom domu, a neprocjenjivo kad mi izmamiš osmjeh sa svojom nekom šalom. ...I Hvala Ti za sve to! - dodao je na kraju. Voditeljica nije ostala imuna na ove riječi te mu se zahvalila na trudu uloženom u ispis ove pohvale. "Hvala tebi i svima ostalima što nas gledate i trpite iz dana u dan. I molim te, nježno prema #dobrojutrohrvatska ekipi, jako vrijedni i predani ljudi" - napisala je u svom odgovoru Doris.

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    bojim se otvorit paštetu