Stars

Nives Celzijus postala prava plavuša, a i Doris Pinčić je bila kod frizera - kako izgledaju?

  • Malo tko se nije pokušao probiti do frizera nakon što su otvorili vrata svojih salona prošli ponedjeljak
  • Nives Celzijus i Doris Pinčić Rogoznica ipak su strpljivo pričekale kako bi obnovile svoje frizure
  • Dok je Doris frizuru samo osvježila, Nives se odlučila na veću promjenu, vrlo svijetlu nijansu plave!

Početak prošlog tjedna obilježilo je dugoočekivano otvaranje frizerskih salona, a vjerojatno smo i same bile među onima koje su termin pokušale dobiti preko užarenih telefonskih linija. No, nekim poznatim damama poput Nives Celzijus i Doris Pinčić Rogoznice ipak se nije žurilo, ali to nipošto nije umanjilo veselje i zadovoljstvo novim frizurama. Rezultat prepuštanja stručnim rukama frizera objavile su na svojim Instagram profilima, a kako to izgleda, možeš pogledati u nastavku. 

Možda vas zanima Evo što napraviti na blagajni kad imaš jednu stvar za kupiti, a osoba ispred tebe ima puna kolica Rubrika Life&style Life&style

‘’Imam novu bojicu, više nisam žuto pilence. Sviđa li vam se?’’, upitala je Nives Celzijus svoje pratitelje na društvenim mrežama. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Pjevačica je tako napravila odmak od svoje posljednje promjene kada je fanove iznenadila time što je postala crvenokosa. S obzirom na put i boju očiju narančasti tonovi ljepotu estradne zvijezde učinili su mekšom i romantičnijom, a pohvale za novi izgled Nives pristigli su od brojnih prijatelja. Najpoznatija kao brineta, seksepilna pjevačica ususret toplim ljetnim danima odučila je ipak postati plavuša i riješiti se ‘’žutih tonova’’, a nama se rezultat baš sviđa. 

Možda vas zanima Lice je nježnije, a ten svježiji: Ove dame su dokaz da svjetlija nijansa kose zaista zna biti pun pogodak Rubrika Beauty Beauty

Doris Pinčić Rogoznica pak nije bila sklona drastičnim promjenama.

‘’Nema to veselje u @studiobm veze s koronom, mi se oduvijek i zauvijek tako volimo  #StiglaIJaNaRed #hair #hairstyle’’, napisala je Doris na svome Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nema to veselje u @studiobm veze sa koronom, mi se oduvijek i zauvijek tako volimo ❤️ #StiglaIJaNaRed #hair #hairstyle

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Osvježena boja kose na poludugom valovitom bobu Doris pristaje sjajno, a primijetili su to i njezini brojni pratitelji. 

‘’Tako simpatična, jednostavna i prekrasna. Super glumica i voditeljica. Ona to sve odradi spontano, kao da je znaš 100 god’’, ‘’Predivna si, obožavam te’’, ‘’Prekrasna’’, ‘’Prosto nemam riječi. Savršena si’’, samo su neki od komplimenata kojima su se glumici i voditeljici obratili njezini pratitelji. 

Možda vas zanima Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se novom frizurom dok čeka prelazak na HRT Rubrika Stars Stars

Duži bob u svjetlijim tonovima kose Doris nosi od početka godine, a promjena je to koja je i najavila njezinu sljedeću stepenicu u karijeri  - televizijski transfer u kojem se pridružila voditeljima u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska'' na HRT-u

Nama frizure Doris i Nives izgledaju sjajno, kako se sviđaju tebi?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0