Beauty

Lice je nježnije, a ten svježiji: Ove dame su dokaz da svjetlija nijansa kose zaista zna biti pun pogodak

  • Svojevrsni make-overi poput promjene boje iz tamnije u svjetliju nikada ne prolaze nezamijećeno
  • Novom bojom kose posljednja se pohvalila Nives Celzijus i oduševila svoje fanove
  • Primjeri Nives, ali i drugih estradnih zvijezda možda te inspiriraju na promjenu u susret toplijim danima

Brojni poznati redovito nas uveseljavaju svojim objavama na društvenim mrežama, a možda sam nam najzanimljivije one kojima demonstrriraju neku promjenu – poput boje kose! Kada putene brinete i crnke posvijetle kosu to nikako ne može proći nezamijećeno, posebno kada svoj novi look nose fantastično. Kako na domaćoj sceni, tako i na stranoj, neke slavne dame u susret proljeću odlučile dati šansu nekim svjetlijim tonovima. I u tome definitivno nisu pogriješile. 

Možda vas zanima Frizeri otkrivaju 8 trikova da kosa duže ostane čista, ali i zadrži volumen Rubrika Life&style Life&style

Evo koga smo zamijetili s novim bojama kose: 

Nives Celzijus

Jedna od najseksepilnijih brineta na domaćoj sceni koja nerijetko objavljuje izazovne fotografije, nedavno je svoje fanove iznenadila fotkom s novom bojom kose. Nives je postala crvenokosa, a da je ovaj potez 'pun pogodak' sugerirali su i neki njezini fanovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gingerica 🧡 #gingergirl

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

S obzirom na put i boju očiju narančasti tonovi ljepotu estradne zvijezde učinili su mekšom i romantičnijom, a pohvale za novi izgled Nives pristižu od njezinih i prijatelja

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Promjenu je i pozdravio voditelj Dalibor Petko i naveo kako su njih dvoje sada službeno 'dva gingera'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GingeRaj. @daliborpetko 🧡 @nivescelsius welcome 🧡 Reunion na ročkalici! 💪🏻🧡💃🏼🕺💃🏼

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Hana Rodić

Lice koje je u posljednje vrijeme osvježilo domaću scenu definitivno je i zvijezda prve sezone showa ''Gospodin Savršeni'' - atraktivna crnka Hana Rodić. Zato nije niti nezamijećeno prošla njezina promjena boje kose u plavo, a pohvale su zatrpale njezin Instagram profil.

anketa | Autor: miss7 miss7

"Prelijepa si", "Prekrasna si", "Koja mačka", "Izgled presavršen" i "Mačko, goriš", neki su od komentara fanova koji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Kim Kardashian

Jedna od najpoznatijih crnki na svijetu, složit ćeš se, definitivno je Kim Kardashian koja je potpuno raspametila svoje fanove drastičnom promjenom boje kose u plavo. Ova promjena je u siječnju nastala tijekom snimanja za njezinu kozmetičku liniju, odnosno tvrtku KKW Beauty company, a mi ne možemo ne primijetiti da joj ove nijanse plave uistinu odlično stoje.

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

U odnosu na platinasto plavu boju kose kojom je prije dvije godine iznenadila svog supruga Kenya Westa za četvrtu godišnjicu braka, nijanse plave u pepeljastim tonovima koje je nedavno pokazala sasvim komplementiraju njezinom tenu i transformiraju njezinu ljepotu. Kako se tebi sviđa ova kratkotrajna promjena? 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. Pozovi prijateljicu i sklopite #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0