Moda

Donji dio bikinija nalik Tarzanovim gaćicama trend je koji malo pokriva, ali ništa ne otkriva

  • Moramo priznati ljudima koji dizajniraju kupaće kostime - zbog tako male količine materijala zaista su uspjeli začiniti stvar ove godine mnoštvo je trendova između kojih možemo birati
  • Imamo tako sjajne lurex materijale, bikinije s trakicama oko struka i naravno, sada popularan donji dio bikinija koji podsjeća na Tarzanove "gaćice"
  • Od jednodijelnih kostima, preko duboko rezanih, do bikinija s trakicama preko bokova, moda devedesetih vratila se na velika vrata i ove godine preplavila plaže

Izuzetno zavodljiv donji dio kupaćeg kostima nalik Tarzanovom odjevnom komadu, obožavaju i poznate osobe, a predvodnica ovog kontroverznog trenda nezamjenjiva je Kim Kardashian. Ovaj model bikinija potpuno je prilagodljiv, sličan vrhu trokuta, no pravi način nošenja ovih gaćica je da ih naboramo prema sredini, tako da pokriju samo "najvažnije stvari". Iako za neke dame ovo izgleda pomalo vulgarno u ovom dizajnu postoji nešto jednako seksi i slatko, što nas podsjeća na kupaće kostime iz 90-ih.

Badići s trakicama najnoviji su seksi, ali kontroverzan trend koji osvaja žene. Jesi li ti jedna od njih?

 

Uskoro planiraš na more? Evo što bi obavezno trebala spakirati Možda vas zanima Uskoro planiraš na more? Evo što bi obavezno trebala spakirati Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

A da su nevjerojatno sitni i da malo toga prekrivaju, složila se jedna korisnica TikToka koja je objavila video u kojem govori kako izgledaju poput higijenskih uložaka s kraja 19. stoljeća. 

@candacelowry

I said what I said. #period #fashionnova #nostalgia #fashiontrends #learnontiktok

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Ove bikini gaćice zasigurno su jedan od najpodvojenijih trendova u sezoni jer nisu najbolja opcija za one žene koji traže potpuno pokrivanje ili koje se lako iznerviraju stalnim namještanjem svega da stoji na svom mjestu.

Možda vas zanima Albina Grčić uživa na odmoru s prijateljicom, fanove počastila fotografijama u badiću Rubrika Stars Stars

No, zahvaljujući modelima i influencerima, a ponajviše društvenim mrežama uvijek se iznova pitamo bismo li se i mi trebale odvažiti i iskušati ovaj trend. Ako se premišljaš i smatraš kako bi ti savršeno istaknuo figuru, Asos ima izvrsnu ponudu, a i velika ljetna sniženja.

Za bikini spremna: celulit na bedrima i guzi. A mučila se cijelu godinu u teretani? Ma kako to?

 | Autor: ASOS ASOS S lijeva na desno, sve Asos: gornji dio (50kn) + donji dio (40kn); gornji dio (50kn) + donji dio (40kn); gornji dio (70 kn) + donji dio (60 kn)

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0