Stars

Albina Grčić uživa na odmoru s prijateljicom, fanove počastila fotografijama u badiću

  • Albina pozirala s najboljom prijateljicom u bikiniju i oduševila obožavatelje
  • Pjevačica uživa na zasluženom odmoru nakon nastupa na Eurosongu i trijumfa na Porinu
  • Ovih dana podijelila je nekoliko fotografija s predivnog Visa na kojem je uživala s dečkom i prijateljicom

Albina Grčić jedva je dočekala toplije vrijeme i zaputila se na zasluženi odmor. Na Instagramu ovih dana dijeli fotografije kojima oduševljava svoje pratitelje. Ovog puta hrvatska predstavnica na Eurosongu pozirala je u bikiniju s najboljom prijateljicom uz bazen. Obje na slici drže čaše s bijelim vinom i Grčić je otkrila da trenutno borave u vili u splitskom naselju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Možda vas zanima Ovo smo i znali: Tick-Tock proglašena najboljom pjesmom koju su izbacili prije finala Rubrika Stars Stars

"Ja sam baš kao ti, ti si baš kao ja",  uz hešteg "najbolje prijateljice zauvijek", napisala je Albina uz fotografiju. Pratitelji su imali samo komplimente za lijepu pjevačicu. "Opa, curo! Ja bih takvo tijelo", "Predivne", "Kako si tako lijepa", "Divna si", "Mogu vam se ja pridružiti, najljepše na svijetu", nizali su se komplimenti.

Dok društvene mreže bruje kako je "Hrvatska pokradena", Albina je poručila: "Ja sam super. Bili smo brutalni!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Prije nekoliko dana Albina je podijelila fotografiju s plaže Stiniva koja je najatraktivnija uvala i istoimena plaža na otoku Visu, poznata kao skrivena oaza koja je na listi mnogih putnika. Također, uživala je s dečkom Ivanom Ćalušićem na romantičnoj večeri u Komiži. Bez trunke šminke na licu, Albina je sve oduševila svojim raspoloženjem, a brojni su joj se pratitelji u komentarima javili te joj poručili da je predivna i da je zaslužila odmor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Albina Grčić Možda vas zanima Nije loša utješna nagrada za Albinu: Porin za najboljeg novog izvođača Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Naša pjevačica prošlog je vikenda slavila na dodjeli nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, a na dodjeli je također bila u pratnji svog dečka. Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a iako se nije plasirala u finale, dobila je velik broj obožavatelja, kojima je najavila da će uskoro objaviti nove pjesme te da je spremna za nove izazove.

Photo: Instagram@lutynskaa
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    albina lipotica
  • manfred

    vruce je