Moda
Una Sjora Design nakit

Domaći brend Una Sjora Design ima savršene komade nakita za svaki dan!

  • Mladi hrvatski brend Una Sjora Design osnovan je tek prošle godine, no već su nas osvojili svojim predivnim komadima nakita
  • Izrađen od nehrđajućeg čelika s pozlatom, njihov nakit neće izblijediti ili potamniti nakon par nošenja, već ga sa sigurnošću možemo nositi u svim prigodama
  • Una Sjora stvorena je i s očuvanjem okoliša i prirodnih resursa na umu, stoga je njihova ambalaža ekološki prihvatljiva!

Nakit zanimljivog dizajna koji možemo nositi svakodnevno, a opet je dovoljno upečatljiv i elegantan i za posebne prigode prilično je teško naći, posebno ako uz to još tražimo i kvalitetu, s pristupačnim cijenama. Una Sjora Design mladi je domaći brend čiji su komadi nakita utjelovljenje svega gore navedenog te su nas oduševili divnim dizajnom, sofisticiranom pozlatom i kvalitetnim izborom materijala.

Una Sjora Design nakit | Autor: Instagram @unasjora Instagram @unasjora Una Sjora Design nakit

Mladi eco friendly brend osnovan je 2022. sa željom da "dijelimo odgovornost i ljubav prema drugima te poštivanje vrijednosti i ljepote prirodnih resursa našeg planeta".

Iz Una Sjora Designa stoga se od početka trude pakirati svoje proizvode na ekološki prihvatljiv način. Njihova elegantna ambalaža izrađena je od uglavnom recikliranih i FSC certificiranih materijala u kombinaciji s tintom na bazi vode, čime brend aktivno pridonosi uštedi resursa i smanjenju otpada pri proizvodnji.

Una Sjora Design nakit | Autor: Instagram @unasjora Instagram @unasjora Una Sjora Design nakit

Kim Kardashian Možda vas zanima Kim Kardashian kupila je slavni križ s dijamantima koji je nekoć nosila princeza Diana Rubrika Moda Moda

Svi Una Sjora Design komadi su vodootporni i izrađeni od nehrđajućeg čelika s 14 karatnom i 18 karatnom pozlatom te jamče kako zbog materijala koji neće izgubiti boju iako nakit koristili svaki dan, na bazenu ili teretani, nakita neće potamniti niti izblijediti. 

Una Sjora Design nakit | Autor: Instagram @unasjora Instagram @unasjora Una Sjora Design nakit

Prema opisu na unasjora.com, njihov je nakit "dizajniran za ljude koji ne žele potrošiti bogatstvo na nakit, ali ga također ne žele stalno mijenjati". Odlična pogodnost je i besplatna i brza dostava naručenih komada nakita unutar Hrvatske.

Una Sjora Design nakit | Autor: Instagram @unasjora Instagram @unasjora Una Sjora Design nakit

U nastavku izdvajamo nekoliko Una Sjora predivnih bestsellera kojima možemo obogatiti našu kolekciju nakita!

Una Sjora Design nakit | Autor: unasjora.com unasjora.com Una Sjora Design, narukvica Paola, (32,00 eur) Una Sjora Design nakit | Autor: unasjora.com unasjora.com Una Sjora Design, naušnice Marea, (39,00 eur) Una Sjora Design nakit | Autor: unasjora.com unasjora.com Una Sjora Design, naušnice Danae, (38,00 eur) Una Sjora Design nakit | Autor: unasjora.com unasjora.com Una Sjora Design, ogrlica Mikaela, (38,00 eur) Una Sjora Design nakit | Autor: unasjora.com unasjora.com Una Sjora Design, prsten Hera, (32,00 eur)

Možda vas zanima Poznati domaći brend nakita Cloud&Co. po prvi puta u ponudi ima i prstenje! Rubrika Moda Moda
Photo: unasjora.com

Komentari 0