Moda

Poznati domaći brend nakita Cloud&Co. po prvi puta u ponudi ima i prstenje!

  • Svojoj kolekciji preslatkog nakita Cloud&Co. pridodao je i prstenove u dvije varijante, srebrne i zlatne
  • Kao i na njihovim narukvicama, ogrlicama i naušnicama, motiv oblaka opet ima glavnu ulogu
  • Prstenovi su već dostupni u trgovini dok u web shop stižu u ponedjeljak. A znamo im i cijenu...

Cloud&Co., poznati brend nakita velikim koracima grabi naprijed. Osim što je krajem prošle godine proslavio 10 godina postojanja, lansirao je i novi web dućan, a sve je zaokruženo i kampanjom „Forever clouds“ s glumicom Jelenom Perčin. A sad stiže još dobrih vijesti! U svoju kolekciju sad je Cloud&Co. uvrštio i novi komad nakita, po prvi puta brend nudi u svojoj kolekciji prstenje.

Naravno i u ovom je slučaju oblik oblaka kao prepoznatljiv, zaštitni znak brenda, u glavnoj ulozi.

 | Autor: @cloudandcojewlery @cloudandcojewlery

Narukvicama, ogrlicama i naušnicama sad su se pridružili i prstenovi, otkrivaju posljednje dvije objave na njihovom Instagram profilu. Vijest je tako vruća da na prodajnoj stranici brenda još ne možeš kupiti prsten, no ono što vidimo jest da će biti u dvije varijante, zlatnoj i srebrnoj. Dizajn je koliko jednostavan, toliko i lijep, kao i uvijek.

No, prošećemo li do njihove trgovine u Preradovićevoj ulici u Zagrebu, prstenčići su već tamo! Cijena je 27 eura za srebrni i 30 eura prsten zlatne boje. U web shopu ih očekuj u ponedjeljak, 13. veljače!

Možda vas zanima Cloud&co. ima nove modele njihove popularne ogrlice s oblačićem. Evo ih u novim bojama! Rubrika Moda Moda  
Photo: @cloudandcojewlery

Komentari 0