Moda

Domaći brend Piccola ima hit model - Sali je torba koja će svakoj tvojoj kombinaciji dati dašak luksuza

  • Model Sali domaćeg brenda Piccola polagano, ali sigurno postaje kultni model
  • Najpoznatiji model je torba izrađena od čvrstog platna u njegovoj prirodnoj boji i ukrašena inicijalima i detaljima od kože
  • Doriana koja stoji iza brenda Piccola od prvog je dana vjerna prirodnim materijalima i vrhunskoj kvaliteti izrade

Brend Piccola Doriana Miletić pokrenula je prije nekoliko godina, a srca brojnih trendseterica još davnih je dana osvojila popularnim modelom pismo torbe izrađene od kože, prepoznatljivom po inicijalima ušivenim na njoj. Kako je brand rastao, Doriana je ponudu proširila i cekerima koji su također zahvaljujući inicijalima dolazili u personaliziranom obliku, ručnicima za plažu, te etuiima za laptope, a najnoviji hit model je tote bag, izrađena od čvrstog platna prljavo bijele nijanse te dorađena detaljima od crne ili smeđe kože. 

Već na prvi pogled jasno je da je riječ o modelu koji ruku pod ruku ide uz pozamašnu dozu hedonizma pa ga bez imalo poteškoća možemo zamisliti kako upija zrake sunca na palubi neke jahte. Iako ti podeblji bankovni račun nije potreban da bi si priuštila ovu torbu, ona će bez imalo dvojbe unijeti dašak luksuza u svaku tvoju kombinaciju. Ono što je vidljivo kroz godine postojanja brenda je to da je Doriani i danas jednako kao i prvog dana važno da su njezine torbe izrađene od prirodnih materijala i da traju godinama pa ne čudi da je sve više onih koji upravo ovu torbu kupuju i rado nose u svim mogućim prilikama.

Možda vas zanima Najslađe su! Pronašli smo najzanimljivije modele haljina inspirirane poznatim stihovima Rubrika Moda Moda

Spomenuta tote bag model je koji će se svidjeti čak i onima koji inače tote torbe ne simpatiziraju previše, upravo zahvaljujući jednostavnoj boji koja je lako nosiva u najrazličitijim kombinacijama, personaliziranim detaljima na koje smo svi slabi, ali i najfinijim materijalima uz koje ova torba postaje statement piece koji će jednako dobro izgledati uz kaftan prilikom odlaska na plažu, uz ljetnu haljinu prilikom ispijanja kave ili pak uz nešto ozbiljniji outfit za odlazak na posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by _tajana_j (@_tajana_j)

Iako volimo kada su nam torbe dovoljno velike da u njih stane apsolutno sve što nam tijekom dana može zatrebati, Doriana je vodila računa i o željama onih koji preferiraju torbe ipak nešto skromnijih dimenzija pa je tako prošle jeseni popularni model Sali postao dostupan i u manjoj verziji koja dolazi s kožnim vremenom uz koji torbu možeš nositi kao crossbody model.

pletene haljine Možda vas zanima Haljine od rebrastog pletiva s razlogom su hit koji ćemo nositi i u jesen, donosimo izbor Rubrika Moda Moda

Jednom kada inicijalima personaliziraš svoj vlastiti primjerak, uopće ne sumnjamo da će u najkraćem mogućem roku upravo ova torba postati tvoja omiljena. Nama svakako je. Ne kaže se bez razloga da je ljepota u jednostavnosti, a Sali je model koji je sofisticiranost minimalizma podignuo na jednu potpuno novu razinu.  

Photo: Instagram @waybyandrea

Komentari 0