Moda

Objekt želje! Massimo Dutti u novoj kolekciji ima najtrendi torbu trenutka

  • Tkane ili pletene torbe veliki su ovosezonski trend, ali čini se da taj trend ostaje još dugo prisutan
  • Pronašli smo prelijep model od kože u Massimo Duttiju
  • Dolazi u crnoj i smeđoj boji i u kompletu s unutranjom lanenom torbom  

S prvim najavama modne sezone proljeće/ljeto, bilo je jasno da će tkane torbe biti jedan od najpoželjnijih modnih ulova. Ovaj trend može se svakako djelomično zahvaliti kreativnoj direktorici i osnivačici brenda Cult GaiaJasmin Larian Hekmat, koja je prijašnjih sezona popularizirala pletene torbe od ratana. Za ovo ljeto su pak, high-end brendovi lansirali nešto drugačija izdanja tkanih ljepotica, od JW Anderson pletenih shopper torbi do veličanstvenih makrame kreacija brenda Chloé ili Loewe Mermaid modela za jesen ’22, izrađenog od recikliranih plastičnih boca izvađenih iz oceana. 

Jedna od ljepših tkanih torba koje smo vidjeli u našim dućanima je model brenda Massimo Dutti, izrađen od kože, s remenom za nošenje preko tijela i s odvojivom lanenom unutarnjom torbom.

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti

Možda vas zanima 3 bezvremene dizajnerske torbice koje su dobra investicija su za cijeli život Rubrika Moda Moda

Massimo Dutti torba dolazi u crnoj i smeđoj boji i unatoč tomu što je veliki aktualni trend, model bi mogao postati klasik koji se može nositi još dugo, dugo. Cijena je 2.999 kuna, nije malo, znamo, a u Zari smo također pronašli kožnu pletenu torbu koja udovoljava trendu po cijeni 899,90 kuna. Ovaj model ima ručke, dolazi u smeđoj boji i dovoljno je velik za utrpati puno stvari koje zatrebaju kroz dan. 

 | Autor: Zara Zara

 | Autor: Zara Zara

Angelina Jolie u Rimu Možda vas zanima Angelina Jolie ne izlazi iz ovih ravnih sandala koje izdužuju noge (a i Celine torba je sjajna!) Rubrika Moda Moda
Photo: Massimo Dutti

Komentari 0