Moda

Dizajnerski concept store Selectedd zatvara dućan i ima rasprodaju divnih stvari za dom

  • Nakon nepune 4 godine Selectedd izlazi iz Preradovićeve 32
  • Selectedd i dalje nastavlja svoj put kroz internetsku trgovinu te concept trgovinu u Ratkajevom prolazu 10
  • Do 30. srpnja može se nabaviti niz proizvoda popularnih brendova po cijenama sniženim do 50 posto

Nakon nepune četiri godine dizajnerski concept store Selectedd zatvara svoj prvi dućan u dvorištu Preradovićeve 32. "Preradovićeva je bilo mjesto gdje sam upoznala vas - najdivnije kupce, stekla predivna prijateljstva, široj publici predstavila uzbudljive skandinavske brendove. Bio je to i još uvijek je - feel good space koji poziva ljude na ostanak i druženje. Povodom pozdrava sa prvim Selectedd prostorom, a i kao zahvalu vama što ste nas vjerno posjećivali u ovom skrivenom dvorištu, do 30.srpnja moći ćete nabaviti niz brendova po cijenama sniženim do 50 posto," napisala je Nives Borko, vlasnica i pokretačica Selectedda.

animal print u interijerima Možda vas zanima Animal print u interijerima: Kako preslatki životinjski uzorak uklopiti u životni prostor Rubrika Life&style Life&style

Na popustu se našlo niz brendova poput FramePrintworksa, Puika, Lexona, Men’s Societyja, House Doctora, DOIY-a, The Poster Cluba, eko sandala Shangies i vrhunskog Moebea, a osim u trgovini, mogu se naručiti i putem webshopa.

Selectedd i dalje nastavlja svoj put kroz internetsku trgovinu, te concept trgovinu u Ratkajevom prolazu 10, ali i na Selectedd pop up lokacijama. Jedna takva se početkom srpnja otvorila i na Hvaru u sklopu beach bara Falko Hvar.

Predivne stvarčice iz Selectedda koje želimo

Selectedd nudi stotinjak proizvoda po sniženim cijenama od 10 do 50 posto. Izabrali smo one koji su nas na prvu osvojili.

 | Autor: Selectedd Selectedd HOUSE DOCTOR SERVEUR TANJURI L, SET OD 4 - 219.10 kn

 | Autor: Selectedd Selectedd MERAKI MRAMORNA POSUDA - 158.50 kn

 | Autor: Selectedd Selectedd MERAKI MRAMORNA POSUDA - 158.50 kn

 | Autor: Selectedd Selectedd NICOLAS VAHE ŽLIČICA ZA VAĐENJE KAVE- 22.50 kn

kadulja zelena kuhinja Možda vas zanima Zelene kuhinje u nijansi kadulja: Pravo osvježenje u uređenju interijera Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @selectedd

Komentari 0