Life&style
kadulja zelena kuhinja

Zelene kuhinje u nijansi kadulja: Pravo osvježenje u uređenju interijera

  • Kuhinje u predivnoj nijansi kadulja zelene trenutno su jako popularne u uređenju interijera, a njihov istodobno trendi i bezvremenski izgled garantira da tvoja kuhinja nikad neće izgledati zastarjelo
  • Kadulja zelenu boju možeš iskoristiti na zidovima u svojoj kuhinji, njome obojiti ormariće ili opremiti svoju kuhinju aparatima i dodacima upravo u ovoj lijepoj nijansi!
  • Ova svestrana boja može se kombinirati i s toplim i hladnim tonovima, tako da je mogućnosti za uređenje stvarno mnogo!

U uređenju kuhinja trenutno vrlo visoko mjesto po popularnosti drži jedna posebna nijansa zelene, kadulja zelena. Ova nježna, ali upečatljiva boja odlično će se uklopiti u svaki raspored kuhinje te ga neće učiniti manjim ili preuzeti svu pažnju u uređenju na sebe. Uz ovu nijansu zelene, ovisno o tvojem stilu, možeš stvoriti totalno drugačije atmosfere uređenja, od ultra modernih do vintage izgleda kuhinja.

U nastavku ti donosimo 10 kuhinja uređenih s kadulja zelenom među kojima možeš potražiti inspiraciju za novi izgled svoje kuhinje!

1. Kuhinjski otok u kadulja zelenoj boji

Ako u kuhinji imaš drveni kuhinjski otok, za osvježenje prostora, odlična je ideja da ga obojiš u kadulja zelenu! Ova nijansa posebno je svježa te donosi dašak veselja u kuhinjski prostor, a upravo takvo raspoloženje potrebno nam je za pripremu fine hrane!

kadulja zelena kuhinja | Autor: @burcharddesignco @burcharddesignco Kuhinjski otok u kadulja zelenoj boji

2. Spoj kadulja zelene s drvom 

Kadulja zeleni kuhinjski ormarići odlično će se spojiti s radnom površinom od drva što će cijelom prostoru dati stil uređenja seoske kuće.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @ our_renovation_home @ our_renovation_home Spoj kadulja zelene i drva u kuhinji

3. Kuhinjski aparati u nijansama kadulja zelene

Uz zidove u kadulja zelenoj, ako želiš u potpunosti spojiti kuhinjski prostor, odlična poveznica mogu biti i kuhinjski aparati u ovoj zelenoj nijansi.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @vintique_homeware @vintique_homeware Kuhinjski aparati u kadulja zelenoj

4. Zidovima u kadulja zelenoj dekoracije i ukrasi nisu potrebni

Sa zidovima koji osvajaju svojom minimalističkom ljepotom u ovoj nijansi, ukrasi poput fotografija ili slika nisu ti ni potrebni.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @the_johnson_residence @the_johnson_residence Kuhinjski zidovi u kadulja zelenoj

5. Kadulja zelena u kombinaciji s jačim, tamnijim bojama

S druge strane, možeš otići i u sasvim drugom smjeru te u svoju kuhinju dodati mnoštvo boja i uzoraka! Kroz pločice, kuhinjske ormariće i sve kuhinjske dodatke, jedan zid u kadulja zelenoj boji posebno će se dobro istaknuti!

kadulja zelena kuhinja | Autor: @myterracebythesea @myterracebythesea Kadulja zelena kuhinja s tamnijim bojama

6. Svijetla nijansa kadulja zelene za kuhinju punu svjetlosti

Ova osunčana kuhinja obojena je nježnom nijansom kadulja zelene koja posebno lijepo osvjetljuje kuhinju te joj daje umirujuću i prirodnu atmosferu.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @jasmineathome @jasmineathome Osvijetljena kadulja zelena kuhinja

7. Šarmantni seoski štih uz kadulja zelenu u kuhinji

U kombinaciji s nježnim bijelim i krem nijansama, drvom i jednostavnim uzorcima, kadulja zelena donijet će udoban, seoski način uređenja u tvoju kuhinju.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @simplypaintedwhite @simplypaintedwhite Seoski štih kadulja zelene kuhinje

8. Uz kadulja zelenu, svijetle keramičke pločice odlično će se slagati

Kuhinjski ormarići u kadulja zelenoj boji stvorit će presladak kutak u tvojoj kuhinji u spoju s bijelim pločicama sa zanimljivim uzorkom.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @ mommylovesdecoart @ mommylovesdecoart Kadulja zelena i pločice s uzorkom

9. Kuhinjski ormarići s uzorkom u kadulja zelenoj posebno će doći do izražaja

Ako tvoji kuhinjski ormarići imaju zanimljiv drveni uzorak poput ovih na fotografiji, on će u boji, posebno u nijansi kadulja zelene, dati posebniji izgled tvojoj kuhinji.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @chelseaevansdesigns @chelseaevansdesigns Kuhinjski ormarići s uzorkom u kadulja zelenoj boji

10. Glamurozan spoj kadulja zelene i zlatne

Osvjetljenje kuhinje vrlo je važno, a umjesto običnih lampi ili lustera, u svojoj kadulja zelenoj kuhinji možeš postaviti moderno osvjetljenje u zlatnoj boji koje će se predivno slagati s ovom nijansom zelene.

kadulja zelena kuhinja | Autor: @orangehousereno @orangehousereno Kadulja zelena kuhinja sa zlatnim naglascima

Možda vas zanima Oaza sreće! Pronašle smo najljepše walk-in ormare u kojima bismo poželjele živjeti Rubrika Life&style Life&style
Photo: @haveanosey

Komentari 0