Life&style

Oaza sreće! Pronašle smo najljepše walk-in ormare u kojima bismo poželjele živjeti

  • Walk-in ormar savršeno je mjesto za tvoju odjeću koju možeš pretvoriti u vlastitu malu oazu
  • Ako razmišljaš o preuređenju svojeg ili ga tek planiraš napraviti, donosimo ti savršenu inspiraciju
  • U ovih 12 walk-in ormara apsolutno bismo se mogle zamisliti kako se spremamo za svaki dan

Prostor samo za tebe koji možeš koristiti kao svoju garderobu san je svake od nas. Baš poput prekrasnih walk-in ormara koje smo toliko puta vidjele na filmovima ili u domovima poznatih i slavnih gdje bi mogla spremiti svu svoju odjeću, obuću i modne dodatke, pronašle smo njih 12 koji su nas oduševili svojim dizajnom.

Zaviri u predivne walk-in ormare koje bi zasigurno odobrila i sama modna ikona i obožavateljica walk-in ormara, Carrie Bradshaw.

1. Neutralan i umirujući prostor za spremanje

Dok se odijevamo, najvažnije je da se ugodno osjećamo u našem prostoru. Neutralnim nijansama i blagim osvjetljenjem, taj osjećaj svakako bi bio postignut!

2. Siva zona

Walk-in ormari omogućuju pregledno i uredno biranje odjeće koja nam je na dohvat ruke te se tako štedi i na vremenu koje provedemo odijevajući se. 

3. Osvijetljena elegancija

Zagasiti tonovi uvijek daju posebnu dozu elegancije. Walk-in ormar koji svojim osvjetljenjem tu eleganciju naglašava, bio bi savršen izbor!

4. Bijeli raj

Bijela boja nekad je najbolji izbor jer onda svi ostali elementi puno više dođu do izražaja. U walk-in ormaru, budući da sadrži jako puno stvari, bijelom bojom prostor se neutralizira.

5. Luksuzna oaza

Prostran i luksuzan prostor walk-in ormara još više dolazi do izražaja kad su odjeljci za odjeću otvoreni ili imaju prozirna vrata.

Možda vas zanima Ovo je 5 najvećih trendova u uređenju dnevnih soba, koji ti se najviše sviđa? Rubrika Life&style Life&style

6. Prostrano i pregledno

Luksuzan walk-in ormar ili garderoba ne mora se koristiti samo za odjeću, već unutra možemo spremiti i stvari poput kofera, deka i prekrivača.

7. Glamurozni kutak

Velika ogledala u kojima bi se mogle gledati po cijele dane i isprobavati odjeću zvuči kao san snova. Ugodan i prostran prostor u kojem je spremanje pravi opuštajući trenutak.

8. Carstvo za opuštanje

U manjem walk-inu neutralne nijanse odlično se uklapaju i stvaraju kompaktan i uredan prostor. 

9. Moderna i luksuzna garderoba

Walk-in ormari omogućuju da svaki komad odjeće ili obuće dođe do izražaja. Posebno ako su radi bolje organizacije raspoređeni po kategorijama ili bojama.

10. Šarenilo prirode u ormaru

Umjesto svijetlih i neutralnih tonova, za uređenje walk-in ponekad inspiracija mogu biti i motivi i boje iz prirode. Šarene i vesele nijanse svakako će walk-in ormar učiniti posebnim.

11. Cvjetna inspiracija

Mješavina cvjetnih motiva i svijetlih nijansi boja stvara posebno umirujući ugođaj u ovom predivnom walk-in ormaru.

12. Dizajnerski walk-in

Odijevanje u nekom od ovih savršeno organiziranih walk-in ormara sigurno bi bio jako glamurozan osjećaj! U koji bi se ti najradije "preselila“?

Možda vas zanima Korisnici društvenih mreža otkrivaju na kakve su bizarne dizajne naišli u tuđim domovima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0