Life&style

Ovo je 5 najvećih trendova u uređenju dnevnih soba, koji ti se najviše sviđa?

  • Želiš preurediti svoju dnevnu sobu, ili je samo osvježiti novim detaljima? 
  • Pronašle smo 5 popularnih trendova u uređenju interijera koji će zavladati 2022. godinom
  • A ne znaš odakle početi? Imamo rješenje i za to!

Htjela bi preurediti svoj dom, ali ne znaš gdje početi? I koju tematiku uopće odabrati? To nas uopće ne iznenađuje, jer dizajn interijera nepresušan je izvor novih ideja, a kao i svake sezone, novosti nas u ovome području očekuju i za novu 2022. godinu. Zato smo pronašle pet vodećih trendova u uređenju dnevnih soba, a na tebi je da odrediš koji ti se od njih najviše sviđa!

Dnevna soba središnji je prostor svakoga doma i u njoj provodimo najviše vremena. Tu odmaramo, stvaramo i provodimo vrijeme s najdražima. Zato je važno da se u njoj osjećamo ugodno, a u tome nam može pomoći nekoliko ključnih komada koji će unijeti toplinu u tvoj dom.

1. Teksturirani i zaobljeni namještaj

Zašto bi tvoj namještaj morao imati grube i ravne linije na kakve smo navikli? Zaobljeni rubovi prostor otvaraju i ujedno ga čine zanimljivim i neuobičajenim. Osobito ako se odlučiš na neki komad u boji ili onaj sa zanimljivim detaljima i naglašenom teksturom.

 | Autor: PRIMA namještaj PRIMA namještaj

2. Tamnoplava boja

Sofisticirana i upečatljiva tamnoplava boja idealna je za decentnu raskoš. Osim toga, pristaje i svim sezonama, ljeti podsjeća na more, a zimi njezine tople nijanse stvaraju pravu ugodu. Dovoljan je jedan pogled da se u nju apsolutno zaljubimo!

 | Autor: PRIMA namještaj PRIMA namještaj

3. Element drva u prostoru

Drvo u prostor unosi i toplinu, sigurnost i donosi dašak prirode u tvoju dnevnu sobu. Zemljani tonovi nadopunjuju tvoj dom elegancijom, osobito ako je to u kombinaciji sa zanimljivim dizajnom.

 | Autor: PRIMA namještaj PRIMA namještaj

4. Japandi stil

Ovo je kombinacija japanskog i skandi stila i definira ga minimalizam - jednostavne linije, prirodni materijali i paleta neutalnih i zemljanih boja. Nekoliko komada pronašli smo i u posebnoj kolekciji nizozemskog brenda dekoracija za dom, COCO maison, koji možeš pronaći u Prima trgovinama.

 | Autor: PRIMA namještaj PRIMA namještaj

5. Razbijanje open spacea većim komadima namještaja

Open space preuzeo je vodeću riječ u uređenju interijera, a izuzetno je praktičan i estetski privlačan. Ipak, da bi pokazao sve svoje prednosti važno je spojiti njegovu funkcionalnu i estetsku prirodu, i pripaziti da prostor ne bude neiskorišten i prazan. Zato, kad već imaš priliku, unesi u njega veće komade namještaja i napravi skladnu cjelinu.

 | Autor: PRIMA namještaj PRIMA namještaj

Sve to pronaći možeš u Prima trgovinama, koje odsad za svoje kupce imaju i sasvim novu uslugu - dizajn interijera. Potpuno se prilagođavajući tvojim individualnim potrebama i viziji, Prima ti omogućava da u njihovoj ponudi pronađeš idealno rješenje za sebe i svoj interijer, bez obzira na stil koji želiš, dizajn tvog doma ili budžet i kvadraturu kojom raspolažeš.

U procesu idealnog odabira za tebe su na raspolaganju specijalisti za dizajn interijera koji će ti pomoći u kreiranju doma baš po tvom. Kontaktirati ih možeš vrlo lako, virtualno ili pak osobnim dolaskom gdje će odabrani dizajner preuzeti tvoj projekt. Dakle, pogriješiti - ne možeš! Samo se opusti, predaj svoje ideje i gledaj kako čarolija nastaje pred tobom. A više o novim trendovima možeš doznati na službenoj stranici Prima trgovina.

Photo: PRIMA namještaj

Komentari 0