Moda
Foto: H&M, cvjetna bluza i maksi suknja

Cvjetni top i maksi suknja iz nove H&M kolekcije su outfit koji bismo nosile na Francusku rivijeru

  • Iako tijekom ljeta više pribjegavamo nošenju mini komada koji više otkrivaju nego što skrivaju, teško nam je odoljeti maksi suknji, a naročito kada dolazi u "kompletu"
  • Cvjetni uzorak veoma je popularan u toplim danima, a ni mi ne možemo odoljeti dobrim vibracijama koje komadi u jarkim i šarenim bojama donose sa sobom
  • Bilo da se spremaš na ljetovanje ili u planu imaš neku posebnu večeru, ovaj H&M komplet će unijeti dozu elegancije i profinjenosti u tvoj izgled, a pritom nije strog i ozbiljan
  • Pročitaj više: Matea Frajsberger nosi prekrasnu crno bijelu haljinu, baš nas je razveselilo otkriće da je iz H&M-a

Tijekom ljeta nam je teško držati se elegantnih i profinjenijih komada i priznajemo, najjednostavnije nam je biti u oversized odjeći koja nam ne dotiče tijelo, kao i u mini komadima koji mnogo toga otkrivaju. Ipak, ponekad se poželimo osjećati ženstveno i profinjeno, a za to često nemamo odgovarajuću garderobu.

Bilo da idemo na putovanje na jug Francuske ili smo pozvane na lijepu večeru, želimo biti odjevene u skladu s prigodom, ali u isto vrijeme želimo da nam je ugodno. U H&M online trgovini pronašli smo prekrasan cvjetni komplet koji ispunjava sve naše želje kada je u pitanju elegantna odjeća za ljeto. Bluza i maksi suknja se mogu kupiti odvojeno, ali nama baš dobro izgledaju kao komplet. 

Foto: H&M, cvjetna bluza i maksi suknja | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cvjetna bluza i maksi suknja

Foto: H&M, cvjetna bluza i maksi suknja | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cvjetna bluza i maksi suknja

H&M komplet dolazi u šarenom, cvjetnom uzorku, koji je idealan način da unesemo malo boje i zabave u look, a u isto vrijeme ostanemo elegantne i profinjene. S obzirom na to je cvjetni uzorak na bijeloj tkanini, ako i nisi ljubiteljica cvijeća ovaj komad bi ti se mogao svidjeti jer je lijepa sinergija među uzorkom i bijelom bojom. H&M bluza je nešto kraća pa bi mogla spadati u crop kategoriju, ali ima debele naramenice koje izgledaju vrlo elegantno.

Također, eleganciju ovoj H&M bluzi svakako daje i povišeni ovratnik koji znamo viđati na bluzama od svile. Veliki plus ove bluze je i to što nije pripijena uz tijelo već je balon kroja što je uvijek prednost tijekom vrućina. Njezina cijena iznosi 24,99 eura, a dolazi u veličinama od XS do XXL.

Foto: H&M, cvjetna bluza | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cvjetna bluza

Foto: H&M, cvjetna bluza | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cvjetna bluza

Iako je H&M cvjetna bluza zaista slatka, nas je posebno privukla maksi suknja koju možemo zamisliti u raznim kombinacijama. Bilo da je riječ o sandalama na visoku petu ili čak japankama koje su veliki ljetni trend, ova suknja se mora pronaći u našem ormaru. Iako se nama zaista sviđa u kompletu s bluzom, ovu suknju možeš nositi i na oversized bijele majice, topove ili košulje. Što god imaš u svom ormaru za gornji dio, proći će s ovom H&M cvjetnom maksi suknjom i napraviti drugačiji stil outfita. Cijena suknje je 29,99 eura i dolazi u veličinama od XXS do XXL.

Foto: H&M, cvjetna maksi suknja | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cvjetna maksi suknja  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cvjetna maksi suknja Možda vas zanima Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0