Moda

Matea Frajsberger nosi prekrasnu crno bijelu haljinu, baš nas je razveselilo otkriće da je iz H&M-a

  • Nikada dovoljno bijelih haljina! Influencerica Matea Frajsberger nam je potvrdila ovu tvrdnju objavom na Instagramu
  • Matea je zablistala u bijeloj haljini midi dužine sa zanimljivim crnim aplikacijama koja funkcionira kao dnevni komad, a možda još i bolje kao večernji
  • Sreći nema kraja otkako smo otkrili da je riječ o high streetu, Mateina je haljina iz H&M-a, a tako posebna
  • Pročitaj više: Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske

Bijele haljine su trend komad svakoga ljeta, a ni ove godine nije ništa drugačija situacija. Naime, mini, midi ili maksi, nije ni važno koje su dužine, bijela boja jedna od omiljenih u toplim danima. Jednostavna je za kombiniranje, lijepo naglašava tamnu put, a pritom u bijelom izgledamo elegantno i profinjeno. Bijele haljine voli i influencerica Matea Frajsberger, na Instagram poznatija kao click4chic. Matea je za svoju večernju šetnju odabrala romantičnu H&M bijelu haljinu sa zanimljivim detaljima.

H&M bijela haljina koju nosi Matea je sve samo ne klasičan mini model haljine. Poprilično elegantna, čak i svečana, haljina ima izvezene crne detalje i ženstven srcoliki dekolte. Bilo da imaš male ili veće grudi, ova haljina će ti lijepo pristajati na grudima, naravno s puno ukusa. 

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, bijela haljina

Foto: H&M, bijela haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, bijela haljina

Foto: H&M, bijela haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, bijela haljina

Foto: H&M, bijela haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, bijela haljina

Možda vas zanima Prave boje, pravi motiv... Našli smo savršenu haljinicu za plažu i dalje ne tražimo! Rubrika Moda Moda

Haljina je izrađena od lana, što znači da je ugodna na koži, a zabavan detalj su i kratki puf rukavi. Ovu haljinu zamišljamo u dnevnoj varijanti na ravne sandale, a u noćnoj na visoke pete. Nikako ne treba zanemariti činjenicu da je, iako je riječ o mini bijeloj haljini, ovaj model doista poseban i nećemo požaliti ovu kupnju. H&M haljina je trenutno na sniženju i njezina cijena je 49,99 eura (snižena je s 59,99 eura).

Photo: Instagram @click4chic

Komentari 0