Moda

Prave boje, pravi motiv... Našli smo savršenu haljinicu za plažu i dalje ne tražimo!

  • Sreća je u malim stvarima, posebno ljeti kad je na +35 puno ljepše biti u kratkoj haljinici nego u maksi haljini
  • OK, može maksi navečer, ali preko dana... Biramo ovu bijelo-plavu H&M haljinu, savršenu za odlazak do plaže
  • I za sve druge dnevne neformalne prilike. Godišnji je ovdje, a ova haljinica je njegovo utjelovljenje...
  • Pročitaj također: Dvije najraskošnije haljine za ljeto pronašli smo u H&M-ovoj novoj kolekciji

Je li tajna sreće u malim stvarima? Tako govore. A mi ćemo potvrditi da nije sreća nužno pronaći neku grandioznu, skuplju i elegantnu haljinu koju ćemo odjenuti jednom, za neko vjenčanje. Puno je veća sreća imati ovakvu haljinicu, a iz koje nećemo izlaziti cijelo ljeto. Jer upravo to namjeravamo s ovim komadom iz H&M-ove ljetne kolekcije.

Smatramo je savršenom haljinicom za plažu, širokom i prozračnom u kojoj nam neće biti vruće dok po žezi hodamo prema moru, dovoljno jednostavnom, običnom i jeftinom i da nam poslje kupanjca nije žao ni odjenuti je na mokri badić. 

 | Autor: H&M H&M

Tu je i prave morske boje u bijelo-plavoj kombinaciji, sa slatkim, također prigodnim uzorkom morskih pužića različitih oblika. Lepršavost joj osim kroja daju i volani u tri veličine, najmanji oko vrata, nešto veći na ramenima i najveći na donjem rubu haljine. Cijena ove morske ljepotice je 29,99 eura.

H&M traper košulja haljina Možda vas zanima H&M košulja haljina od trapera izvrstan je model za proljeće - čini se da se mnogi slažu s nama, budući da je već gotovo rasprodana! Rubrika Moda Moda

 | Autor: H&M H&M

Photo: H&M

Komentari 0