Moda

Mango je poludio za velikim cvijećem, a mi za ovim novim Mango komadima, baš su divni

Cvjetni uzorak, u ponudi svakog brenda, možemo pronaći u bilo koje doba godine i u zaista različitim verzijama - skroz sitni uzorak, s jednom vrstom cvijeća ili s više njih, hiperrealistični, apstraktni... Izbor je uvijek raznolik. Ovog ljeta primjećujemo kako cvjetni uzorak postaje sve veći i veći, ali i realističniji. Prvi komadi zbog kojih nam je takav uzorak zapeo za oko su oni iz Mangove kolekcije koja je nastala u suradnji s turskim brendom Siedrés, a kroz koju se proteže realističan prikaz cvijeta ljiljana. 

Mango je u sličnom tonu nastavio i sa svojim novim komadima koji su ovih dana stigli u trgovine, a na kojima prevladava predivni uzorak crvenog cvijeća s pripadajućim zelenim listovima. 

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, midi haljina s crvenim cvijećem (49,99 eura)

U ponudi se nalaze dvije haljine - jedna mini, druga midi te crop košulja dugih rukava. Midi haljina blago strukiranog kroja sa širokim naramenicama dolazi u bijeloj boji na kojoj se crveno cvijeće i zeleno lišće baš lijepo ističu. Sve ju, u paru s bijelim sandalama i bijelom clutch torbicom, čini idealnim komadom za dnevne, ali i večernje prigode.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, mini haljina s crvenim cvijećem (39,99 eura)

Mini haljina je crne boje što cvijeće čini nešto tamnijim, a ona je odvažnija nego bijela jer je prilično minijaturna i nema naramenice pa potpuno otkriva ramena i stavlja naglasak na ključnu kost i ruke. Ovu haljinu zamišljamo u nekom večernjem izlasku na koktele uz crne ili crvene sandale na petu te sa zlatnim nakitom poput chunky ogrlice ili nekoliko narukvica naredanih na jednu ruku. 

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, košulja na vezanje s crvenim cvijećem (39,99 eura)

Nešto svakodnevniji komad s velikim crvenim cvijećem je bijela crop bluza dugih rukava koja se s prednje strane može zavezati u čvor. Ova je bluza gotovo u potpunosti napravljena od pamuka što ju čini ugodnom za nošenje, a odlično će pristajati uz bijelu suknju ili bijele hlače, bilo da se radi o trapericama ili lanenim hlačama te uz crvenu ili bijelu obuću poput sandala ili balerinki. 

Photo: Mango

Komentari 0