Moda

Preslatke i kao stvorene za ljeto: ove sandale smo pronašli za 40 i za skoro 1000 eura. Koje biraš?

  • Sandale, ravne ili na petu, neizostavan su dio svakog ljetnog outfita
  • One ravne nosit ćemo u svakodnevnim prilikama kada planiramo puno hodati i biti na nogama dok ćemo one na petu odabrati za malo posebnije prilike
  • Iako modela sandala na petu ima bezbroj, nama su, u pretraživanju online dućana, za oko zapele jedne crvene s preslatkim dodacima koje nas podsjećaju na one brenda Aquazzura, ali su, naravno, pristupačnije
  • Pročitaj također: Ovih 10 Massimo Dutti sandala oličenje su tihog luksuza. Ne možemo odlučiti koje su nam ljepše

Sandale na visoku petu se, barem u jednom primjerku, moraju naći u svakoj ljetnoj garderobi. Dok ćemo one ravne nositi svakodnevno, sandale na visoku petu bit će nam odličan saveznik u posebnijim prilikama jer će nam dodatno izdužiti i naglasiti noge i, ovisno o modelu i boji, zaokružiti modnu kombinaciju na najbolji mogući način. 

Ponuda sandala na petu stvarno je šarolika i sve vrvi od zanimljivih modela, boja i uzoraka, a nama je, u svemu tome, najviše za oko zapeo par crvenih sandala koje nas neodoljivo podsjećaju na razigrane Aquazzura modele koji su nam već dugo na popisu modnih želja. 

 | Autor: DeeZee DeeZee Foto: DeeZee, crvene sandale na vezanje (40 eura)

Ove crvene sandale brenda DeeZee baš su nam zanimljive jer, osim svoje odvažne boje savršene za ljeto, na trakici iznad prstiju imaju resice i zanimljive loptice u nijansama žute i ružičaste koje im daju dozu zaigranosti. Također, ove se sandale tankom trakom vežu oko gležnja što dodatno pridonosi njihovom ležernom, ali fancy izgledu. Već ih zamišljamo u paru s lepršavom ljetnom haljinom!

Upravo neobični dodaci iznad prstiju te vezanje oko gležnja su stvari zbog kojih nas ove DeeZee sandale podsjećaju na Aquazzurine sandale modela Punch. Naime, Aquazzura sandale napravljene su od rafije i dolaze u dva modela, ružičastoj koja iznad prstiju i na vezicama ima trodimenzionalne lubenice i jagode te žutoj koju krase citrusi i slatka pčelica na vezici. 

 | Autor: Aquazzura Aquazzura Foto: Aquazzura, sandale na vezanje (895 eura)

 | Autor: Aquazzura Aquazzura Foto: Aquazzura, sandale na vezanje (895 eura)

Iako se ovi modeli cipela razlikuju izgledom, ali ne baš toliko, drastično se razlikuju u cijeni. Naime, cijena crvenih DeeZee sandala iznosi zaista pristupačnih 40 eura dok high end Aquazzura sandale koštaju gotovo 900, odnosno 895 eura. Koji ćemo model, od ova tri, odabrati - ostaje na nama. 

Photo: DeeZee

Komentari 0