Moda

Adriana Ćaleta-Car za krštenje je odabrala Zimmermann haljinu, a mi znamo gdje kupiti i cipele i torbicu koje nosi

Adriana Ćaleta-Car prava nam je modna inspiracija i uvijek se iznova obradujemo kada na Instagramu podijeli nove fotke svojih outfita. Tako je bilo i ovih dana kada je bila gošća na jednom krštenju za koje je iskombinirala outfit na koji nemamo baš niti jednu zamjerku. Dizajnerskih komada, naravno, nije nedostajalo. 

 | Autor: Instagram @adrianadurdevic Instagram @adrianadurdevic Foto: Instagram @adrianadurdevic

Prvo što nam je zaokupilo pažnju je Zimmermann asimetrična lepršava haljina na jedno rame koja kombinira plavu i bež boju koje se jedna u drugu stapaju u ombre efektu. Ova haljina, zbog toga što je s prednje strane kratka, a u pozadini duga, stavlja savršen naglasak na noge, ali i na ruku i rame koje potpuno otkriva. 

 | Autor: Zimmermann Zimmermann Foto: Zimmerman, asimetrična haljina (2200 eura)

Kako ništa ne bi skrenulo pažnju s ove zanimljive haljine, Adriana se odlučila na srebrne Aquazzura sandale s tankim, prozirnim remenčićima koji na sebi imaju kuglice od cirkona. No, bez obzira na to što na prvu djeluju neutralno, ove cipele ipak nisu sasvim obične jer na peti imaju veliku kuglu koja je također optočena kristalima. 

 | Autor: Aquazzura Aquazzura Foto: Aquazzura, srebrne sandale (2036 eura)

Bež tonove na haljini, Adriana je dodatno naglasila bež Loro Piana torbicom u modelu Extra Pocket 19 s uzorkom zmijske kože, a čija cijena iznosi nešto više od 4500 eura. Iako ova torbica ima i lanac s kojim se može nositi i preko ramena, Adriana ju je odlučila nositi u ruci. 

 | Autor: Loro Piana Loro Piana Foto: Loro Piana, Extra Pocket L19 torbica (4521 eura)

Adriana je sve odlučila zaokružiti zlatnim nakitom pa tako na njoj možemo primijetiti zlatni sat s tamno plavim brojčanikom, čvrstu zlatnu narukvicu te zlatnu Van Cleef Alhambra narukvicu s prepoznatljivim motivom cvijeta koja je prošle godine postala jedan od najpoželjnijih komada nakita na svijetu. 

 | Autor: Van Cleef Van Cleef Foto: Van Cleef, zlatna narukvica

Photo: Instagram @adrianadurdevic

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450