Moda
Crocsice

Cijeli mjesec "croctober" crocsice slave 20 godina postojanja. Evo kako osvojiti besplatan par

  • Brend popularnih gumenih klompi ove godine slavi dva desetljeća postojanja
  • Tim povodom Crocs je listopad proglasio "croctoberom" i cijeli mjesec organiziraju razne akcije i popuste
  • Između ostalog, postoji mogućnost i da ti crocsice poklone, otkrivamo gdje se treba prijaviti

Kad su se pojavile prije 20 godina na tržištu crocsice su izazvale burnu raspravu. Polemike su se vodile o "najružnijim cipelama ikada izmišljenim", ali naravno da su ovdje bile dvije suprostavljene strane. Jedni koji su ove gumene klompe odmah prihvatili kao genijalno udobnu i praktičnu ljetnu obuću i mrzitelji crocsica koji su čak pokrenuli čitav trend u kojima su ih meljući uništavali.

Crocsice | Autor: crocs.com crocs.com

Kako bilo, poklonici su daleko nadjačali modme estete jer brend je preživio do dana današnjeg i upravo slavi 20 godina postojanja. Dapače, crocsice su nedavno doživjele najbolje godine ikada, za vrijeme pandemijskih godina, kad je njihova prodaja oborila sve rekorde. Jer, kako smo se iz haljina i sakoa preselili u trenirke tako su i gumene klompe iskočile kao komad u kojem možemo biti cijeli dan, kod kuće ili u kratkoj šetnji do dućama po najnužnije namirnice.

Možda vas zanima Možda i nisi ljubiteljica kroksica, ali uz liniju koju potpisuje Justin Bieber mogla bi se predomisliti Rubrika Life&style Life&style

Crocsice su se s godinama idekako mijenjale, od prvog modela koji postoji i danas, javljale su se "nadogradnje". Em su klompe mijenjale oblik, em su se s vremenom pojavile Crocs sandale, Crocs japanke, Crocs čizme... I ovoga je ljeta iskočio novi model jer brend koliko god ga modni stručnjaci omalovažavali ili ignorirali prati trendove pa su se tako pojavile i crocsice s platformom kao novi, aktualni model u godini kad su platforme zavladale industrijom obuće.

A ne treba zaboraviti ni da su ušle u svijet visoke mode, naravno u suradnji s Balenciagom:

Crocsice | Autor: crocs.com crocs.com

Kako bilo, uspjeh, a ni značaj crocsicama nitko ne može osporiti i zato im sretan rođendan! Ako si fan ovih gumenih cipela, dobra vijest je kako je brend cijeli mjesec listopad proglasio "croctoberom" i nudi razne prigodne sadržaje i akcije. Jedna od njih je i ova u tijeku, u kojoj crocsice poklanjaju. 

Giveaway besplatnih crocsica počeo je početkom listopada, a imaš još dva dana da ih osvojiš, danas i sutra. Prvo se moraš pridružiti njihovom klubu vjernosti Crocs Club, no učlanjenje je besplatno. 

 

Ali ne brini, ako ovdje ne uspiješ. Još će se mnogo toga događati narednih tjedana, poklanjanja i ekskluzivnih ponuda, a treba imati na umu i "BIG 20th Anniversary Croc Day Party" koji će se dogoditi 23. listopada. Sigurno pripremaju nešto super za svoje fanove. 

Možda vas zanima Ovo su 3 trenda "ružnih" cipela za 2022. godinu koja su podijelila internet, bi li ti nosila neke od njih? Rubrika Moda Moda
Photo: crocs.com

Komentari 0